Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ataşehir Rotary Dönemi Tanıtım Sunumu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ataşehir Rotary Dönemi Tanıtım Sunumu"— Sunum transkripti:

1 Ataşehir Rotary 2010-2011 Dönemi Tanıtım Sunumu

2 Uluslararası Rotary Rotary, insani hizmetler sağlayan, bütün mesleklerde yüksek etik standartları teşvik eden ve dünyada iyiniyet ve barışın tesisine yardımcı olan iş ve meslek insanlarının dünya çapında birleştiği bir organizasyondur. Bugün dünyada 160’dan fazla ülkede, ’i aşkın Rotary kulübünde yaklaşık Rotaryen bulunmaktadır.    

3 Uluslararası Rotary Dünyanın ilk hizmet kulübü olan ve ABD’nin Illinois eyaletinde bulunan Chicago Rotary Kulübü, 23 Şubat 1905 yılında Paul P. Harris tarafından kuruldu. Harris’in isteği, gençliğini geçirdiği küçük kasabalarda bulduğu dostane ruhu, mesleki bir kulüpte tekrar yakalamaktı. “Rotary” adı, ilk başlarda toplantıların, üyelerin ofisleri arasında dönüşümlü olarak gerçekleştirilmesi adetinden yola çıkarak oluşturuldu.

4 Türkiye’ de Rotary Ülkemizde ilk Rotary Kulübü 1954 yılında Ankara'da kurulmuştur Türkiye'de ilk Rotary Kulübü'nün kurulduğu 1954 yılından 1964 yılına kadar geçen ilk on yıl içinde kulüp sayısı dördü geçmemiştir yılında bunlara Çankaya ve 1966 yılında da Samsun Rotary Kulüpleri eklenmiştir.  Bu gün ülkemizde 2420, 2430, 2440 Nolu 3 Bölgede 235'in üzerinde Rotary Kulübü ve 7800'ün üzerinde Rotaryen vardır. Bölgemiz olan 2420 de 2010 yılı başında mevcut kulüp sayısı 76 ve Rotaryen sayısı 2200 civarındadır.

5 Ataşehir Rotary Ataşehir Rotary Kulübü tarihinde kurulmuştur. Şu anda aktif 19 üyesi vardır, kulüp yaş ortalaması 50 civarındadır. Kulüp üyelerimiz arasında çok çeşitli meslek gruplarında şirket sahibi veya yöneticisi bulunmaktadır.

6 Ataşehir Rotary Ataşehir Rotary kulübü kuruluşundan bu yana pek çok etkin projeye imza atmıştır. *Kandilli Deprem park simülasyon merkezi. Yaklaşık $ tutarındaki bu proje Uluslararsı Rotary Vakfı katkıları ile gerçekleştirilmiştir.Bu projeyi bu güne kadar ’ in üzerinde ilköğretim okulu öğrencisi eğitim amaçlı ziyaret etmiştir.

7 Ataşehir Rotary - Projeler
*10 Kasım Atayı Ziyaret projesi. Kulübümüz her yıl 10 Kasımda yaklaşık 2000 Öğrenciyi sponsorlar desteği ile Ankaraya Anıtkabire götürmektedir.Genelde bu konuya bütçe ayıramayacak ailelerden seçilen bu çocuklar için Atanın huzurunda bulundukları o gün çok önem taşımaktadır.

8 Ataşehir Rotary *10 Kasım 2009 Atamızı Ziyaret

9 Ataşehir Rotary Burs Projesi
Üniversite Öğrencilerine verdiğimiz öğrenci bursu projemiz 11 yıldır devam etmektedir.Bu güne kadar yaklaşık 300 civarında öğrenci bu programdan yararlanmıştır. Burs fonu için her yıl Mayıs ayının sonunda Ataşehir içerisinde düzenlenen Bahar Şenliği etkinlikleri kaynak yaratmaktadır.

10 Kulüp iç tüzük gereği yaratılan bu kaynağın tamamı Burs projesi kapsamında bursiyer öğrenciler için kullanılmaktadır. 2009 – 2010 Dönemi için Burs miktarı 120 TL / Ay / Öğrenci olarak belirlenmiş ve 9 ay süre ile verilmektedir. Burs ücretlerinin yanı sıra her ay öğrencilerimiz ile toplantılar yapılmakta ayrıca onların Sosyal Gelişimine yararlı olacak bazı programlar düzenlenmektedir.

11 Bahar Şenliği Görüntüler...

12 Bahar Şenliği Görüntüler...

13 Bahar Şenliği Görüntüler...

14 Bahar Şenliği Görüntüler...

15 Bahar Şenliği Görüntüler...

16 Bahar Şenliği Görüntüler...

17 Bahar Şenliği Görüntüler...

18 Ataşehir Rotary Bahar Şenliği Görüntüler...

19 Bahar Şenliği Görüntüler...

20 Bahar Şenliği Görüntüler...

21 Ataşehir Rotary Bahar Şenliği Görüntüler...

22 Bursiyer öğrencilerin profilleri:
Çağdaş, Atatürk İlke ve İnkilaplarına bağlı, derslerinde başarılı üniversite öğrencileridir. Burs öğrencilerimiz; fizik, eczacılık, lisans üstü işletme, tıp fakültesi, endüstriyel otomasyon, harita mühendisliği, ingilizce işletme, maden mühendisliği, gıda mühendisliği, peyzaj mimarlığı, sigorta, işletme, sosyoloji, iç mimarlık, elektrik bölümlerinde eğitimlerine devam etmektedirler.

23 Ekmek arası sucuk bir klasik!
Sahnemiz harika! AKTİVİTELERDE bol eğlence var! Bahar Şenliği Görüntüler... Palyaço! Harika! Tanınmış şarkıcıların geldiğini bilmiyordum. Açık hava konser gibi! iyiymiş... Ekmek arası sucuk bir klasik! 07-08 Haziran 2008 23

24 Katılımcılar harika bir hafta sonu geçiriyor...
Vayyy! Harika bir program olmuş. 07-08 Haziran 2008 24

25 MEKAN Ataşehir de, Ataşehir İlköğretim okulu’nun arkasında yer alan Anfi Tiyatro. Çevre parkıyla birlikte yaklaşık m2 lik bir alandır.

26 Bahar şenliği Bu yıl 29-30 Mayıs 2010
Tarihinde Ataşehir’ de gerçekleştirilecektir.

27 Ana Sponsorluk: Bahar şenliğinde Ana sponsor olarak katkıda bulunacak olan firma pek çok kullanım hakkı elde edecektir. *Firmalar için çok önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Eğitime Katkı anlamında doğru bir projede yer alma imkanı. *Bahar Şenliği girişinde banner. *İstenilen büyüklükte stand açma imkanı. *Yapılacak tüm tanıtım aktiviteleri için uygun alan ve zaman ayırımı.

28 *Ürün, hizmet tanıtımı ve çeşitli promosyon faaliyetleri ile Müşteri elde etme imkanı.
*Şenliklerde Ataşehir Rotary ile birlikte tüm katılımcılara Ana sponsor olarak ulaşabilme imkanı. *Yaklaşık Konut bulunan Ataşehir bölgesinde potansiyel müşteri portföyü oluşturma imkanı.

29 Sponsorluk: Bahar şenliğinde sponsor olarak katkıda bulunacak olan firma pek çok kullanım hakkı elde edecektir. * Firmalar için çok önemli sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Eğitime Katkı anlamında doğru bir projede yer alma imkanı. * Bahar Şenliği girişinde sponsor banner da logo. * Verilecek katkıya uygun büyüklükte stand açma imkanı.

30 *Ürün, hizmet tanıtımı ve çeşitli promosyon faaliyetleri ile Müşteri elde etme imkanı.
*Şenliklerde Ataşehir Rotary ile birlikte tüm katılımcılara sponsor olarak ulaşabilme imkanı.

31 Bu bedel karşılığında yaklaşık 40 öğrencimiz bir yıl boyunca burs alma imkanı dışında sosyal gelişimlerinin önemli bir parçası olarak çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunabileceklerdir...

32 Ana Sponsorluk bedeli Tamamı Dönemi burs projemizde kullanılmak üzere; TL Olarak belirlenmiştir...

33 Sponsorluk bedeli Tamamı Dönemi burs projemizde kullanılmak üzere; Küçük Katılımcılar : < TL Sponsorlar : TL – TL Olarak belirlenmiştir...

34 Değerli katkılarınız için teşekkürlerimi sunarım.
Fatih Öktem 2010 – 2011 Dönem Başkanı Ataşehir Rotary Kulübü


"Ataşehir Rotary Dönemi Tanıtım Sunumu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları