Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…"— Sunum transkripti:

1 Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…

2 TARİHÇEMİZ 1967 Mustafa Kemalpaşa, Bursa’da kurulmuş olup halen Mustafa Kemalpaşa-Bursa Karacabey-Bursa ve Torbalı İzmir tesislerinde salça, ketçap, mayonez, domates ürünleri, sebze konservesi faaliyetlerini sürdürmektedir yılında doğranmış domates üretim teknolojisini Türkiye’ye getirmiş aynı hatta kutulu doğranmış domates ve soyulmuş tüm domates üretilmeye başlanmıştır yılında en son teknoloji kullanılarak Kavanoz, Ketçap ve Mayonez dolum hatları kurulmuştur yılında ise Amerika ‘da sayılı işletmelerde, Avrupa’da ise sadece Türkiye’de TAT’ ta bulunan, Aseptik Doğranmış domatesin hava alma riskini milyarda bire indiren kaynaklı kapak teknolojisi Magnum doğranmış domates hattı devreye alınmıştır. İşletmelerimiz, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen TS EN ISO 9001:2008 Kalite Belgesine sahiptir yılı Temmuz ayında; markalar arası sinerji, maliyetlerin azaltılması, kaynakların daha verimli kullanılması amacı ile Tat, Sek, Maret ve Pastavilla; Tat Konserve Sanayii A.Ş altında birleşmiş ve Tat Konserve Türkiye’nin en büyük gıda şirketlerinden biri haline gelmiştir.

3 KURUCUMUZ VEHBİ KOÇ

4

5

6

7 YÖNETİCİLERİMİZ BAŞKAN Dr. NÜSRET ARSEL ÜYE MUSTAFA KOÇ ALİ KOÇ
İBRAHİM TAMER HAŞİMOĞLU SEMAHAT S. ARSEL BAŞKAN VEKİLİ RAHMİ KOÇ ÜYE ÖMER KOÇ ARZU ASLAN KESİMER ÜYE/GENEL MÜDÜR BAŞKAN Dr. NÜSRET ARSEL ÜYE MUSTAFA KOÇ ALİ KOÇ

8 ORGANİZASYON ŞEMASI

9 VİZYONUMUZ Vizyonumuz, Türkiye'nin lider gıda ve dağıtım şirketi olmaktır.

10 MİSYONUMUZ Misyonumuz, gıda üretiminde ve dağıtımında tüketiciye yakın ve ona en iyi değeri sunan, güçlü markalarla, yeniliklerle, artan verimlilik ve istikrarla kârlı büyüyen gıda şirketi haline gelmektedir.

11 ÜRÜNLERİMİZ Salça Sebze konserveleri Haşlanmış ürünler Hazır yemekler
Reçel Turşu Ketçap Mayonez Sebze suları Meyve suları Balık Soslar & Harçlar Domates ürünleri Hardal

12 RAKİPLER ÖNCÜ TAMEK TUKAŞ OLCA TADIN BURCU CALVE BİZİM

13 ÖDÜLLERİMİZ TAT TMME ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ
Koç Holding şirketlerinden Tat Konserve Sanayii A.Ş. bünyesinde hizmet veren Tat, KalDer tarafından verilen TMME (Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi) Ödüllerinin Konserve, Salça, Sos kategorisinde birinci oldu. Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde geçtiğimiz 6 yılda başarı kazanmış firmaların bu yıl ilk kez ödüllendirildiği törende, Tat adına ödülü Tat İşletmeleri Grup Yöneticisi Orhan Alpsoy teslim aldı. Ritz Carlton Otel’de düzenlenen geceye iş dünyasının üst düzey yöneticileri katıldı.

14 BASINDA TAT Marka konumlandırması, pazarlama dünyasında “tehlikeli” bir girişim olarak bilinir. Yine de son dönemde özellikle gıda da bu tür çalışmalar dikkat çekiyor. Şirketler, var olan güçlü markalarını kullanarak yeni ürünler piyasaya sürüyorlar. Böylece bilinirliliği yüksek olan markalarıyla, farklı kategorilerden de pay alabiliyorlar. Türkiye’de tam 37 yıldır var olan Tat da bu markalardan biri. Bugüne kadar daha çok bir salça markası olarak biliniyordu. Ancak, son 2 yıldır haşlanmış ürünlerden, harçlara kadar çok sayıda kategoriye girdi.Tat Marka Müdürü Selin Bugay, “Tat” markasını modern yaşam alışkanlıklarına göre yeniden şekillendirdiklerini söylüyor. Yeni bir marka yaratmayı neden tercih etmediklerini ise şöyle özetliyor: “Tat, güven, doğallık gibi özellikleriyle pazarda kendini kabul ettirmiş, değerli bir marka.Gıda da başka ürünlerde de bu markayı kullanmak istedik. İki yılda Tat adı altında su, haşlanmış ürünler, domates suyu, dometes rendesi, sos ve harçları pazara sunduk.”

15

16 İŞE ALIM SÜRECİ 6 farklı lokasyonda dönemsel olarak 2000i aşan çalışan sayısı ile faaliyet gösteren Tat ailesi, keyifli, heyecanlı ve gelişim odaklı bir çalışma ortamı sunuyor. Tat, sistem ve süreçlerini düzenli olarak gözden geçirerek daha iyiye ulaşma konusunda sürekli adım atar. Bu yönde ilerlerken her çalışanın fikri önemlidir ve bu fikirlerin değerlendirilmesi için öneri sistemi işletilir. Amacımız; önerileri ile tüm çalışanlarımızın katılımını sağlamak ve onların fikirleri ile Tat’ın geleceğini inşa etmektir. Çalışanlarımızın başarılarını fark etmek; zamanında onları takdir etmek ve ödüllendirerek mutluluklarını paylaşmak için şirketimizde farklı ödüllendirme sistemleri kullanılır. Bu kapsamda, şirketimizde dengelenmiş hedefler metodolojisine dayanan performans yönetim sistemini kullanıyoruz. Koç Topluluğu iş değerlendirme sistemi ile beyaz yakalı her pozisyonun kapsamındaki sorumluluklar ölçümlenmekte ve şirket hedeflerine sağladıkları katkı ve sorumluluk seviyelerine göre sıralanmaktadır. Tüm bu pozisyonlar için iş kademeleri belirlenir; sunulan ücret ve yan faydalar bu çerçevede düzenlenir.

17


"Gerçek TAT’ lar korumamız altında! 1967’ den bugüne sizlerle…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları