Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır."— Sunum transkripti:

1 Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır. Tasarımı yaparken renklerde çok önemlidir . Tasarıma uygun renkler kullanılmalıdır.

2 Grafiklerle desteklenmelidir
Grafiklerle desteklenmelidir. Sunum bizim mesleğimizde en önemli unsurdur, ne kadar iyi yaparsan yap tasarımlarını iyi anlatamadik dan sonra bir ise yaramaz, bu durumda mutlaka üç boyut çalışması göstermelisin

3 3 boyutlu resimler kullanılabilir

4 Eskiz çalışmaları ile poster pastaları desteklenmelidir

5

6  bir pazarlamacı gibi insanların isteklerini, o anda anlayabileceksin, bizden projede ne isteniyor nelere dikkat etmemiz gerekiyor bunu önceden araştırmalıyız.

7

8

9 Net bir mesajı ifade etmeli,
Görsel açıdan zengin olmalı, 1-2 metre uzaktan net olarak okunabilmelidir. Yazıların küçük olması kötü grafiklere ve tasarıma ait olması  posterin etkisini azaltır. Posterler fikirlerinizin net bir mesaj ile okuyucuya yansıyan halini oluşturur. Başlık tek parça halinde olmalı, çalışmanın içeriğini yansıtmalı, ilgi çekici çarpıcı olmalıdır.

10 El çizim mutlaka sunumda çok önemli, ama el çizimlerinin yanında bilgisayar ila yapılmış sunumları kullanmalısın. İBRAHİM BARAN ITAS DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İÇ MİMARLIK BÖLÜMÜ


"Poster tasarımları resimlerle desteklenmelidir Yazılar acık ve net olmalıdır. Yazı tipleri okunur olmalıdır . Başlık olmalıdır. Fazla yazı kullanılmamalıdır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları