Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyormusun?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyormusun?"— Sunum transkripti:

1

2

3 1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyormusun?

4 2. Sadece güleryüzlü arkadaşlarınla kal. Dırdır ve yakınmalar moralini düşürür. (eğer böyle biri isen bu durumu unutma!)

5 3. Öğrenmeyi sürdür: Bilgisayarlar, otomobiller, hakkında, bahçecilik hatta her ne konuda olursa olsun daha çok şeyler öğren. Asla beynin tembel kalmasına izin verme. “Tembel bir zihin şeytanın atelyesidir." Ve şeytanın adı Alzheimer‘dir!

6 4. Basit şeylerden keyif al.

7 5. Sık sık kahkaha at, yüksek sesle ve uzun uzun, nefesin tükenene kadar. Ve seni güldüren bir arkadaşın var ise onunla daha çok zaman geçir.

8 6. Gözyaşları aktığında : Üzül, dayan ve çekip git. Tüm yaşamında seninle olan bir sadece kişi vardır; o da kendin. YAŞA! canlı olduğun sürece!

9 7. Etrafını sevdiklerinle kuşat: Ailen, ev hayvanları, hatıralar, müzik, bitkiler, hobiler ve daha ne varsa… Eviniz sizin sığınağınızdır.

10 8. Sağlığına şefkat göster: Eğer sağlığın iyi ise,onu koru, eğer düzensiz ise geliştir, eğer daha da kötü ise onun için elinden ne geliyorsa onu yap.

11 9. Sorumluluk ile seyahat etme. Şehre seyahat et, hatta yakın bir köye veya bir yabancı ülkeye fakat sorumlulukla değil.

12 10. Her fırsatta İnsanlara onları sevdiğini söyle.

13 Ve eğer bunu en az 4 kişiye göndermezsen kimin umurunda… Fakat sen yine de bunları birileri ile paylaş. gülümse


"1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyormusun?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları