Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Çalışmamızın amacı: Öğrencilerimizin evlerinde yada çevrelerinde yapabilecekleri yada yaptırabilecekleri bilinçlendirme çalışmalarını örneklendirerek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Çalışmamızın amacı: Öğrencilerimizin evlerinde yada çevrelerinde yapabilecekleri yada yaptırabilecekleri bilinçlendirme çalışmalarını örneklendirerek."— Sunum transkripti:

1

2 Çalışmamızın amacı: Öğrencilerimizin evlerinde yada çevrelerinde yapabilecekleri yada yaptırabilecekleri bilinçlendirme çalışmalarını örneklendirerek yaşamlarında su tasarrufunu alışkanlık haline dönüştürmekle ilgili farkındalık yaratan bilinçlendirme yapılarak, resim ve yazı çalışmaları yapmak, koridorlara asarak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlamak. 5-6-7-8. sınıflarımızda yaptığımız çalışmaların sonucunda 1.mizi seçip ödülünü vermek.

3 Okulumuzun ortak kullanım alanı olan spor salonlarımızın girişinde gerçekleştirdiğimiz bilgilendirme çalışmalarımız ile tüm okul, öğrenci, öğretmen ve bir kısım idari ve destek birim personelimize ulaşmayı başardık.

4 Su değerlidir, bilinçlendirme her yerde yapılmalıdır. Soyunma odalarımızı da unutmadık!

5 Bilgilendirme çalışmalarımız

6

7 Resim ve yazı çalışmalarımızı hep birlikte asıyoruz.

8

9

10 VE İŞTE BİRİNCİMİZ…


"Çalışmamızın amacı: Öğrencilerimizin evlerinde yada çevrelerinde yapabilecekleri yada yaptırabilecekleri bilinçlendirme çalışmalarını örneklendirerek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları