Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YEREL ÇEVREDE İŞ VAR MI? Kazanım: Bulunduğu çevredeki meslekleri değerlendirir. 12. Sınıf 102 nolu kazanım etkinliği.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YEREL ÇEVREDE İŞ VAR MI? Kazanım: Bulunduğu çevredeki meslekleri değerlendirir. 12. Sınıf 102 nolu kazanım etkinliği."— Sunum transkripti:

1 YEREL ÇEVREDE İŞ VAR MI? Kazanım: Bulunduğu çevredeki meslekleri değerlendirir. 12. Sınıf 102 nolu kazanım etkinliği

2 Aşağıdaki soruları birlikte cevaplayalım…
Bulunduğunuz çevredeki meslekler nelerdir? Bulunduğunuz çevredeki mesleklerin sizce gelişme imkânı var mı? Bulunduğunuz çevredeki mesleklerle ilgili işyerlerinde çalışanların özellikleri neler? Bulunduğunuz çevredeki mesleklerle ilgili iş yerlerinin karşılaştıkları güçlükler neler? Bulunduğunuz çevredeki mesleklerle ilgili iş yerlerinin yaşadıkları kolaylıklar neler? Yaşadığınız yerin özelliklerinin, bulunduğunuz çevredeki işlere ve mesleklere katkısı neler?

3 Çevremizdeki meslekler?
Bugün liseden mezun olsak ne iş yapabileceğimizi ve kendi çevremizdeki iş imkanlarını düşünelim. Acaba yapabileceğimizi düşündüğümüz iş istediğimiz ve idealimizdeki iş mi? Yoksa başka yapacak iş olmadığı için mecburen kabul etmek zorunda kaldığımız iş mi? Bu durumda kalmamak ve bu durumu değiştirmek için şimdi (bugün) ne yapabilirim?

4 Teşekkürler…


"YEREL ÇEVREDE İŞ VAR MI? Kazanım: Bulunduğu çevredeki meslekleri değerlendirir. 12. Sınıf 102 nolu kazanım etkinliği." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları