Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ORGANLAR KONUŞUYOR Ben olmasaydım, hiçbir şeyi tutamaz ve hiçbir yere dokunamazdınız. Bıcır bıcır yıkanmaya bayılırım. Yumuşacık havlularla kurulanırım.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ORGANLAR KONUŞUYOR Ben olmasaydım, hiçbir şeyi tutamaz ve hiçbir yere dokunamazdınız. Bıcır bıcır yıkanmaya bayılırım. Yumuşacık havlularla kurulanırım."— Sunum transkripti:

1 ORGANLAR KONUŞUYOR Ben olmasaydım, hiçbir şeyi tutamaz ve hiçbir yere dokunamazdınız. Bıcır bıcır yıkanmaya bayılırım. Yumuşacık havlularla kurulanırım. Ateşten korkarım. Üşümekten kaçarım. Beş duyu organından biriyim. Bilin bakalım ben kimim? ( …………………………….)

2 Mis gibi kokulara koşarım. Pis kokulardan kaçarım
Mis gibi kokulara koşarım. Pis kokulardan kaçarım. Hastalanınca su gibi akarım. Benimle oynanmasından hoşlanmam. Beş duyu organından biriyim. Bilin bakalım ben kimim? ( ……………………………….)

3 Biz bir başta iki kardeşiz. Birbirimize benzeriz. Her sesi duyarız
Biz bir başta iki kardeşiz. Birbirimize benzeriz. Her sesi duyarız. Gürültüye kızarız. Beş duyu organından biriyiz. Bilin bakalım biz kimiz? ( ……………………………………)

4 Karanlık bir yerdeyim. Ağzının içindeyim
Karanlık bir yerdeyim. Ağzının içindeyim. Tatlıyı, tuzluyu,ekşiyi,acıyı ben bilirim. Ben olmasam hiçbir şeyin tadı olmaz. Beş duyu organından biriyim. Bilin bakalım ben kimim? ( …………………………..)

5 Sevinince ışıl ışıl bakarım. Üzülünce yağmur gibi ağlarım
Sevinince ışıl ışıl bakarım. Üzülünce yağmur gibi ağlarım. her şeyi ben görürüm. Uykum gelince kapanırım. Beş duyu organından biriyim. Bilin bakalım ben kimim? ( ……………………..)


"ORGANLAR KONUŞUYOR Ben olmasaydım, hiçbir şeyi tutamaz ve hiçbir yere dokunamazdınız. Bıcır bıcır yıkanmaya bayılırım. Yumuşacık havlularla kurulanırım." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları