Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.videodershane.com www.edebiyatogretmeni.net Hazırlık Çalışmaları İLETİŞİM www.videodershane.com www.edebiyatogretmeni.net Hazırlık Çalışmaları.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.videodershane.com www.edebiyatogretmeni.net Hazırlık Çalışmaları İLETİŞİM www.videodershane.com www.edebiyatogretmeni.net Hazırlık Çalışmaları."— Sunum transkripti:

1 www.videodershane.com www.edebiyatogretmeni.net Hazırlık Çalışmaları
İLETİŞİM Hazırlık Çalışmaları

2 1. Sınıf içersinde yazmadan, konuşmadan, işaretleşmeden, birbirinize bakmadan beş dakika oturunuz. Bu sürede neler düşündüğünüzü arkadaşlarınıza anlatınız. Konuşmadan, işaretleşmeden sınıf içersinde kısa bir süre durmak gerçekten zordur. Çünkü insan düşünen bir varlık olduğu için daima kendini ifade etmek ister.

3 2. Tarih öncesi devirlerde, insanların mağara duvarlarına ne amaçla resim çizdiğini araştırarak sonucu sınıfa sununuz. İnsanlar çevresiyle iletişim kurma isteğinden dolayı resim çizmişlerdir.

4 İnsan dışındaki canlılar arasında da iletişim vardır.
3. İnsan dışındaki canlılar arasında bir iletişim sağlanıp sağlanmadığı söyleyiniz. İnsan dışındaki canlılar arasında da iletişim vardır.

5 4. Atatürk “Basın, milletin müşterek sesidir
4. Atatürk “Basın, milletin müşterek sesidir.” sözüyle ne anlatmak istemiştir, söyleyiniz. Bu sözle Atatürk basının iletişimdeki rolüne değinmiştir. Basının milletin ortak sesi olması gerektiğini ifade etmiştir.

6 İşaretler ve göstergelerle görsel bir iletişim sağlanmıştır.
5. Sınıfa bir karayolu haritası getirerek bu harita ile nasıl bir iletişim sağlandığını anlatınız. İşaretler ve göstergelerle görsel bir iletişim sağlanmıştır.


"Www.videodershane.com www.edebiyatogretmeni.net Hazırlık Çalışmaları İLETİŞİM www.videodershane.com www.edebiyatogretmeni.net Hazırlık Çalışmaları." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları