Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik,"— Sunum transkripti:

1

2 Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik, üzüntü, bilgi … iyimserlik, üzüntü, bilgi … ve diger duygular gibi sevgi de. ve diger duygular gibi sevgi de.

3 Günlerden birgün duygulara adanın batacağı bildirilmiş... Bunun üzerine herkes gemisini hazırlayıp adayı terketmiş. Sadece sevgi son ana kadar beklemek istemiş. Ada batmadan önce sevgi yardım istemiş... Ada batmadan önce sevgi yardım istemiş...

4 Yanından l ü ks bir gemiyle geçmekte olan zenginliğe sormuş... “ Zenginlik beni de g ö t ü rebilir misin?" "Yapamam. Gemim altın ve g ü m ü şle dolu. Sana g ö re yer yok."

5 Daha sonra şahane bir gemiyle geçmekte olan gurura sormuş, sevgi: “Gurur rica ediyorum, beni de götürür müsün?" Gurur: " Seni götüremem. Burada herşey hatasız. Gemimi bozabilirsin " diye cevaplamış. Gurur: " Seni götüremem. Burada herşey hatasız. Gemimi bozabilirsin " diye cevaplamış.

6 Sonra yanından geçmekte olan üzüntüye sormuş, sevgi: "Üzüntü, lütfen beni de götür." "Oh sevgi" demiş üzüntü, "O kadar üzüntülüyüm ki, yalnız kalmalıyım." üzüntülüyüm ki, yalnız kalmalıyım."

7 Neşe de yanından geçmiş. Fakat halinden o kadar memnunmuş ki sevginin kendisine seslendiğini dahi duymamış... Fakat halinden o kadar memnunmuş ki sevginin kendisine seslendiğini dahi duymamış...

8 Aniden bir ses: "Gel sevgi, seni g ö t ü reyim" demiş. Bu konuşan yaşlı bir zatmış. Bu konuşan yaşlı bir zatmış. Sevgi o kadar mutlu ve m ü teşekkir kalmış ki, karaya gelince giden ihtiyara ismini dahi sormayı unutmuş.

9 Ona ne kadar borçlu olduğunu farkeden sevgi, bilgiye sormuş: "Bilgi bana kimin yardım ettiğini söyleyebilir misin?" "Zamandı" diye cevaplamış bilgi. "Zamandı" diye cevaplamış bilgi.

10 "Zaman?" diye sormuş sevgi. “Neden zaman bana yardım etti?" “Sadece zaman sevginin hayatta ne kadar önemli olduğunu anladığı için!" Bunun üzerine bilgi şöyle demiş : Bunun üzerine bilgi şöyle demiş :

11 Tüm arkadaşlarına gönder. Göndermiş olduklarına da gönder. Sana geri geldiğinde çevrendeki arkadaşların gerçek arkadaş olduklarını anlarsın. Bu sayfayı arkadaşlarına gönder, g g g gönder ki onların senin için ne kadar önemi var anlasınlar..

12 E-mail Topluluğumuza Siz de Katılarak, Paylaşılan Birbirinden Güzel E-maillere Tanıklık Etmek İster Misiniz? ÜÜÜÜ yyyy eeee O O O O llll mmmm aaaa kkkk İ İ İ İ çççç iiii nnnn TTTT ıııı kkkk llll aaaa yyyy ıııı nnnn ıııı zzzz …………YA DA yyyy aaaa kkkk aaaa mmmm oooo zzzz xxxx yyyy @@@@ gggg mmmm aaaa iiii llll.... cccc oooo mmmmAdresine 'UYELIK' Konulu E-mail Göndermeniz Yeterlidir (¯`·.Yakamoz.·´¯)


"Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: Uzun yıllar önce tüm insani duyguların yaşamakta olduğu bir ada varmış: iyimserlik," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları