Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

X BOX Hazırlayanlar Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Selman ADIGÜZEL

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "X BOX Hazırlayanlar Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Selman ADIGÜZEL"— Sunum transkripti:

1 X BOX Hazırlayanlar Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Selman ADIGÜZEL
Üzeyir GÖNDÜR Hatice PEHLEVAN Eziz DURDİYEV

2 XBOX 360 Arcade XBOX 360 Elite XBOX 360 S
X box çeşitleri I. XBOX 360 Arcade XBOX 360 Elite XBOX 360 S III. II.

3 Ek aparatları Kinect HD DVD Drive XboxLiveVision Play&Charge Kit
Wireless Gaming Receiver Xbox 360 Messenger Kit Universal Media Remote Xbox 360 Wireless Racing Wheel Xbox360 Guitar Controllers Xbox 360 Ace Combat 6 Flight Stick Wireless headset Intercooler Kablolar

4 X Box 360 Xbox 360, Microsoft'un ürettiği 7. jenerasyon oyun konsoludur. Oyun konsolu olarak piyasaya sürülen Xbox 360, halefi Xbox ve rakibi Playstation 3 gibi aslında PC tabanlı bir sistemdir. Bu aletlerin güncel PC'lerden düşük konfigürasyona sahip olmalarına rağmen yüksek grafik kalitesi ve performans ortaya koymalarının sebebi ise PC'ler gibi birçok görevi yerine getirecek yapıya sahip olmak zorunda olmamalarıdır.

5 X box360 Teknik Özellikleri
Modifiye edilmiş 733MHz Pentium III (133MHz FSB) nVidia Grafik kartı: 250MHz NV2x (GeForce 4 Ti serisi ile yakın değerlerde) 2-5x DVD sürücüsü (Samsung, Philips, Thomson) 64 MB DDR SDRAM 200 MHz ana hafıza (6.4 GB/s) 8 GB/10 GB sabit disk (Seagate, Western digital) 10/100 base-T ethernet genişbant internete hazır 3D 64 kanal, AC3 ses donanımı (Dolby Digital) 8 MB’lik çıkartılabilir hafıza kartı HDTV desteği 480p/720p/1080i ye kadar Ölçüleri: 324 × 265 × 90mm (12.8 × 10.4 × 3.5 inç)

6 X box neler yapar Xbox Açıl
Xbox One’ın isteğe göre özel uyarlanan deneyimi daha Giriş sayfasından başlar. “Xbox Açıl” dediğiniz andan itibaren, xBox One sizi hemen tanır ve en beğendiğiniz tüm oyunların, uygulamaların ve diğer içeriğin yer aldığı kişiselleştirilmiş bir Giriş ekranı karşınıza çıkar.

7 X box neler yapar(2) Xbox One günümüzün hızlı yaşam ritmine uygun olarak tasarlanmıştır. "Xbox Açıl" dediğiniz anda uyanır ve hatta televizyonunuzu açar. İndirme ve güncelleme işlemleri perde arkasında gerçekleştiğinden, siz doğrudan eğlencenize koyulabilirsiniz.

8 Televizyon izlemenin yeni yolu.
X box neler yapar(3) Televizyon izlemenin yeni yolu. Kablonuzu veya uydu alıcınızı Xbox One konsoluna bağlayın ve tüm beğendiğiniz televizyon programlarını doğrudan konsoldan izleyin.* En beğendiğiniz kanalların hepsi. En sevdiğin programların hepsi. Televizyon seyretmek ya da film oynatmak için girişlerin değiştirildiği günler artık geride kaldı.

9 Çoklu görevler çocuk oyuncağı.
X box neler yapar(4) Çoklu görevler çocuk oyuncağı. En sevdiğiniz iki faaliyetin her ikisini birden yapabilmek varken, neden birini tercih edesiniz? Xbox One televizyondan hızla bir filme veya bir oyuna geçmenize izin verir. Daha sonra bunları yan yana koyup ikisini aynı anda yapabilirsiniz. Örneğin, müzik ve oyun; Skype ve canlı spor etkinlikleri. Zamanınızı değil, ekranınızı bölün.

10 Oyun oynamayı seviyorsanız, bu tam size göre.
X box neler yapar(5) Oyun oynamayı seviyorsanız, bu tam size göre. Xbox One oyun deneyimi için tasarlanmıştır. Üstelik, dünyanın en iyi oyun geliştiricileri Xbox One'ın kabiliyetlerinden en iyi şekilde yararlanmaktadır. Daha önce var olması mümkün olmayan oyunlar ve gerçekliğin sınırlarını zorlayan yepyeni oyunlar yapılmaktadır. Bunların yanı sıra en sevdiğiniz franchise faaliyetleri yeni bir nesil için yeniden imgelenmiştir.

11 Xbox One Teknik Özellikleri
İşlemci: AMD 1.75 GHz 8 çekirdek GPU: AMD Radeon tabanlı 1,23 TFLOPS Bellek: 8 GB DDR3 Depolama: 500 GB BD/DVD Sürücüsü: Blu-Ray/DVD Bağlantılar: HDMI, USB 3.0, Ethernet, IEEE b/g/n

12 PlayStation 4 ile Xbox One'ı Karşılaştırırsak

13 X box One İle Duygusal Oyunlar! Xbox One'ın Kinect sensörü hislerinizi anlıyor ve Microsoft'un duygusal platform dediği yeni bir özellik getiriyor. Kinect yolu ile geliştirilen bu özellik sayesinde mutlu mu üzüntülü mü olduğunuz, sıkılıp sıkılmadığınız anlaşılıyor. Bu, oyun geliştiricileri için devrim niteliğinde olabilir. Tasarladıkları oyunların kullanıcılar tarafından nasıl kullanıldığını detaylı görebilirler.

14 X box One İle(2) SmartGlass Oyundaki insanlar sizi aramak istediğinde bunu gerçekteki akıllı telefonlarıyla yapabiliyorlar. Tablette gezinmek, bir şeyler okumak, müzik dinlemek, maç izlemek Xbox One'la olan bu uyum sayesinde artık çok daha kolay.

15 X box One İle(3) Surface Farkı
X box One'ı Surface'a bağlama ve ana televizyon başka işlerle meşgul olduğunda Surface'ı kullanma özelliği mevcut.

16 X box One İle(4) Youtube Sizi Bekliyor Oyununuzu Twitch'e stream etme ve oyun videolarınızı Youtube'a yükleme olanağı sağlamakta. Tek tuşla oyununuzu Twitch yoluyla başka insanlara izletme, onlardan görüşler, yorumlar almanız mümkün. Ayrıca oyunlar sırasında cool bir şeyler yaptığınızda Youtube köşede hazır şekilde bekliyor. Sistem otomatik olarak son 5 dakikadaki performansınızı kaydediyor ve marifetlerinizi Youtube'a yollamak için hazır bekliyor.

17 X box One İle(5) Bedava Oyunlar  Microsoft, Killer Instinct ile bedava oyunlarda yeni bir yola girmişti. Oyunların geleceği olduğu söylenen bu sistem, Xbox One'da da mevcut. Telefonlardan ilham alınan bu sistem size neler sunuyor? Mesela Killer Instinct'i konsolunuza bedava indirebiliyorsunuz fakat sadece bir karakter açık oluyor.

18 X box One İle(6) Sosyalleşme İmkânı Xbox One, Xbo 360'a göre çok daha sosyal bir ortam sunuyor. Arkadaş listesi genişletilmiş, kişinin üzerinde insanla bile arkadaş olma olasılığınız var. Bu ne demek? Xbox 360'da olduğu gibi yeni birini listenize eklemek için eskileri silmeye gerek yok. Ayrıca Skype aramaları yapabileceksiniz ve bu sayede arkadaşla buluşmak, birlikte oyun oynamak daha kolay olacak.

19 X box One İle(7) Bilim ve Sanat Kinect'in ilk versiyonu bilimsel incelemelerde kullanılmıştı. Mesela bilim adamı David Glowacki Kinect kullanırken atomların ve moleküllerin nasıl davrandığını göstermişti. Bu sayede oyun oynama keyfi için üretilmiş bir araç, bilimsel araştırmaların kaynağı olmayı başarmıştı. Xbox One Kinect Camera bu özelliği daha ileriye taşıyacak. Bilim adamlarının ve sanatçıların bu yeniliklerle neler yapacağını beklemek heyecan verici.

20 Videolar http://www.youtube.com/watch?v=Hi5kMNfgDS4


"X BOX Hazırlayanlar Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Selman ADIGÜZEL" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları