Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi,"— Sunum transkripti:

1

2 Yılın Şiiri

3 Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde
Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi, kemiklerimi hatta kanımı bile temizledim. En küçük yerlerine, kıvrımlarına girmiş, sinmiş tüm pislikleri attım. Kırgınlıklarımı dışarı çıkardım ilk önce. Görmenizi isterdim.

4 Nasıl da çok yer kaplıyorlarmış, inanmazsınız
Nasıl da çok yer kaplıyorlarmış, inanmazsınız. Bağışlamayı yerleştirdim yerine özenle. Titizlikle her birinin üstüne ektim tohumlarını. Her yere, görebildiğim, göremediğim her yere serptim. Atarken kırgınlıklarımı, bakmadım neydi onlar diye. Geçmişimden de bir parça kalsın istemiyordum.

5 Bunca acı ve endişeye nasıl alışılır, İçten içe bir sevgi nasıl duyulur anlayamadım. Yerini, toprağını sevmiş mor bir menekşeydiler. E... ne de olsa iyi bakmıştım onlara. Her gün yeni yeni korkular ekleyip, endişelerimle sulamıştım. Mutluluklarımı , ümitlerimi ne de çok ihmal ettiğimi anladım o an.

6 Bu ilgiyi onlara verseydim, her gün
onları düşünüp birer umut daha ekseydim; almadan verip, beklemeden sevseydim. Her şeyden önce içimdeki gücün ve sevginin daha fazla farkında olsaydım, böyle bahar temizliklerine ihtiyacım kalmazdı. Çok zorlandım korkularımla. Birbirlerinin içine halkalar misali girmişlerdi.

7 Kenetlenmişlerdi adeta. Ama onları da sevgiyle çıkardım
Kenetlenmişlerdi adeta. Ama onları da sevgiyle çıkardım. Bir bebek şefkatiyle , öperek, severek, okşayarak. ve onları yaşamaktan, hem de bir zamanlar bir kabus gibi yaşamaktan, pişmanlık duymadan çıkardım. . Kızsaydım onlara, bağırıp çağırsaydım.

8 yine dönüp dolaşıp geleceklerini
biliyordum. Güzel kokular geliyor içimden. . Saçlarım hep parlak gibi dururdu ama parlak değilmiş. Ellerim her zamankinden daha yumuşak, . tenim hiç olmadığı kadar duru. . Bir su gibi sesim.

9 Bahar temizliği. Neşe ektim, hoşgörü, güven,
Temizlik yaptım bugün. . Bahar temizliği. Neşe ektim, hoşgörü, güven, sevgi ektim. . Almadan vermeyi, sevilmeden de sevmeyi, paylaşmayı ektim. . Sağlık ektim, bol sıhhat... Korkusuzlukları ektim alabildiğine...

10 Saatlerce ektim korkusuzluğu. Çılgınlık ektim , doğallık. Sonsuzluk
Saatlerce ektim korkusuzluğu... Çılgınlık ektim , doğallık. Sonsuzluk... Bağışlama ektim. Aşk ektim her hücreme. Coşku, heyecan, sessizlik ektim. Tüm güzel fikirler sessizken geliyor bana..

11 Kabullenme ektim. Başeğme değil. Olduğu gibi kabullenme…

12


"Yılın Şiiri. Yılın Şiiri Temizlik yaptım bugün. Hem de tüm benliğimde Temizlik yaptım bugün.. Hem de tüm benliğimde. Bütün kaslarımı, sinirlerimi," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları