Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ"— Sunum transkripti:

1 PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
WEB UYGULAMASINDA PERSONEL BİLGİ DOSYALARI

2 1-İKYS (İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİM SİSTEMİ)
-Nasıl Ulaşılır? Sağlık Müdürlüğü Grup Başkanlıkları ve Hastane Kullanıcıları Şifreleri ile ulaşabilirler. -İçerdiği Bilgiler Nelerdir? Personel Hareketlerini ve Personelin Özlük Hakları Bilgilerini İçerir. Personelle İlgili Bütün Bilgiler Bu Sistemden Alındığı İçin Bilgilerin Doğru Olması Tüm Personel Hareketlerinin Sistem Üzerinden Yapılmasına Bağlıdır.

3 2-DİNAMİK RAPORLAMA http://sbu.saglik.gov.tr/sbweb/ Nasıl Ulaşılır?
Adresinden (RAPORLAMA) Sağlık Müdürlüğü Grup Başkanlıkları ve Hastane Kullanıcıları Şifreleri ile Ulaşabilirler. -İçerdiği Bilgiler Nelerdir? Türkiye Geneli ve İlimiz Sağlık Kurum ve Kuruluşlarında Görevli Personelin İKYS Kayıtlarındaki Bilgilerinin Sayısal Raporunu ve İstatistiklerini Verir.

4 3-PBS (PERSONEL BİLGİ SİSTEMİ)
Nasıl Ulaşılır? Adresinden… Her Personel Kendisi İçin Alacağı Şifre ile Ulaşabilir. -Hangi İşlemlerde Kullanılır? 1-Tayin-Atama İşlemleri 2-Personel Bilgileri. a-Genel Bilgiler b-Son Durum Bilgileri c-Hizmet Puanı Bilgileri d-Tahsil Bilgileri e-Terfi Bilgileri

5 3-Personel Gizli Sicil Sorgulama.
Nasıl Ulaşılır? Adresinde Oluşturulan Kullanıcı Adı ve Şifreden Sonra; Gizli Sicil Kodu Oluşturmaya Girilerek Görüntülenen Formun Doldurulup Kaydedilmesi Sonucunda Formun Bakanlığın Formda Belirtilen Usul ile İlgili Adrese Gönderilmesinden ve Bakanlığın Kod Oluşturmasından Sonra Gizli Sicil Notlarına Tarihinden İtibaren Ulaşılabilir. (Daha Geniş Bilgi İçin; Sayfasında Duyurular Kısmından Ulaşılabilir.)

6 5-DOKTOR BİLGİ BANKASI http://sbu.saglik.gov.tr/drBank/
Nasıl Ulaşılır? Sağlık Bakanlığı İnternet Sitesinde Yer Alan Web Uygulamaları Sayfasından veya Adresinden ulaşılır. Ne Amaçla Hazırlanmıştır? Kamuda ve Serbest Çalışan Hekimlerin Reçete Yazımına Yönelik Kendilerine ait Bilgilerin Doğruluğunun Kontrol Edilerek, Varsa Hataların Düzeltilmesi Amacına Yönelik Hazırlanmıştır.

7 ANLATILAN KONULARDA GÖTERECEĞİNİZ HASSASİYETE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.


"PERSONEL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları