Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !."— Sunum transkripti:

1 NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !

2 , Uzun ince bir yolda Yürüyorum.Sevdiğime Giden yolda.derken
Ayağıma bir şeyin Takıldığını fark ettim. Evet evet bir virgüldü bu. Biraz önce okula giden Çocukların defterlerinin Arasından düşmüş olmalı. Ah şu çocuklar okula başladıklarında Virgülleri ne kadarda gereksiz görürler. Onların ne işe yaradıklarını bile Bilmezler.fakat ben virgülü alıp hemen Cebime attım.Artık sevdiğime daha çok Güzel söz söyleyebileceğim.

3 ! ! !

4 ! Tam ne güzel diye bağıracaktım ki boğazım düğümlendi.
Tam o sırada elime sıcacık bir şey dokundu.Evet evet Bir ünlemdi bu.Biraz önce yoldan bağıra çağıra geçen Gençlerin ağızlarından düşmüş olmalı.Ah şu gençler Güzelim ünlemi nerede kullanacaklarını bilmezler.Fakat Ben ünlemi kulağıma küpe yaptım.Artık sevdiğime sevgimi Haykırabilecektim... !

5 ?

6 Aman Allah ım buda ne olamaz bunlar
Küçük küçük birçok soru işareti.ne işi var Bu soru işaretlerinin kafamda.bunlar biraz Önce altından geçtiğim ağaçtan kafama yapışmış Olmalı Peki benim soru işaretleriyle ne işim Olabilir.Fakat sevdiğimin bana soracağı bir şeyler Olabilir.O yüzden bu soru işaretlerini ona Hediye ederim.Her ihtimale karşı yanıma birkaç Tane almalıyım.Çünkü sevenler sorunun cevabını Bilmediklerinden değil cevabı bir kere daha duymak İstemelerinden sorarlar.                                                                                              

7                                                                                                      

8 Aman Allahım!Bunlar ne Güzel mantarlar! A !a! O üzerindekilerde
Ne?Evet evet bunlar tırnak işaretleri.Bunlardan toplayabildiğim kadar çok toplamalıyım.Böylece daha önce Söylenmiş güzel sözleri ben de tırnak işareti içinde sevdiğime söyleyebilirim..

9

10 : : : : Off buda ne ! Ne düştü kafama ? Bunlar
Yağmura hiç benzemiyor.Evet evet bunlar İki nokta.Bulutların arasına saklanmışlar. Başka nereye saklanabilirlerdeki.Bulduğum Noktalardan birkaç tane alıp cebime attım. Sözlerimi açıklamak zorunda kalabilirdim. :

11

12 Çok yorulmuşum.Gördüğüm ilk ağacın
Altına kendimi attım.Sırtıma bir şeyin battığını Hissettim.O şeyi elime aldığımda bir üç nokta Olduğunu gördüm.Aslında bu pek şaşırılacak Bir şey değildi.Çünkü gençler artık susmayı Denemiyor. Her cümlenin sonunu getirmeye çalışıyorlar.Oysa bazen susmak Yüzlerce kelimenin yerine geçebilir.Bu yüzden hemen cebime attım.bu üç notayı.Böylece söyleyeceğim kelimelerin yerine Gözlerinin içine bakarak ona sevgimi haykırabilecektim.

13

14 Artık sevdiğime kavuşmama
Çok az kalmıştı ki tam o sırada Yerde bir şeylerin kımıldadığını Gördüm.Bunlar küçük küçük Yüzlerce karıncaydı ve Sırtlarında kara kara noktalar Taşıyordu.Evet ya bunu nasıl Düşünemedim?Cümleler noktasız Bitmezki! Bu yüzden toplayabildiğim Kadar çok nokta toplamalıyım.böylece Cümlelerimi bitirebileceğim.

15

16 -seni seviyorum -beni seviyor musun? Bu karşılığı hiç beklemiyordum.....,,,,......??? Elimdeki noktalama işaretlerinin çoğunu kullandım.En iyisi kalan işaret- Lerle bir şeyler söylemek ‘ben, sen, o, biz ,siz, onlar, beraber . Gidelim mi? Hiç beklemediğim bir harakaetti avuçlarını açtı bütün noktalama işaret- Lerini elinde saklıyordu. Senin bütün söyleyeceklerini biliyorum.Bunların hiç birine gerek yok diyerek elindeki noktalama işaretlerini göğe doğru fırlattı.bana dönerek Buların hiç birine gerek yok.senin bana kendini içine koyup verebile- Ceğin bir parantez gerek. Koltukta uyuya kalmışım.Gözlerimi açtığımda avcunda hiç noktalama İşareti olmadığını gördüm.Artık yana yakına bir parantez arıyorum Gören varmı?

17 ( ) BURDAYIM

18 HOŞÇAKALIN !...


"NOKTALAMA İŞARETLERİ ... ? . ‘’ , !." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları