Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu”

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu”"— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14 Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu” doğuranlar, 15 bin kişilik düğün yapanlar, AB için Zana ve grubunu serbest bırakanlar şimdi Türk Milleti için neden seslerini çıkarmıyorlar, niçin gururumuzu AB uğruna satıyorlar? Bu bölücüleri neden görevde tutuyorlar?

15

16 Basın yayın organları çok güzel bir şekilde çalışıyor. Bölücülüğü olağan hale getirip, psikolojik olarak Türk Milleti’ni yıldırmak istiyorlar. Elimizdeki resimler sadece Diyarbakır’dan. Ankara, İzmir, İstanbul gibi Türkiye’nin gözbebeği şehirlerin en işlek yerlerinde hiç çekinmeden bölücü faaliyetler yapılıyor. Peki basın ve siyasiler ne diyor; “Nevruz’da beklenen olmadı. Sakin geçen nevruz olaysız dağıldı.” Sorarım beyler bölücülükten daha büyük ne gibi bir olay vardır? Avrupa Birliği için bunları göze almayı özgürlük bilenlere soru: “ 1000 kişiyi alın gidin herhangi bir Avrupa ülkesine Bin Ladin lehine bayrak, afiş v.b. açın, slogan atın acaba böyle mi olur?”

17 Sözlerimizi Aşık Sefai’ nin dörtlüğüyle bitiriyoruz. Kan istediniz canlardan bitmedi inadınız Oğuz size yar olmadı budüz idi adınız Senelerdir bu vatanın ekmeğini yediniz Suyunuzu keseceğiz dağlardaki gölekten Bu hesap sorulacak Apo denen köpekten!

18 Diger byEFSaNE PPS Sunumlar icin TIKLAYIN


"Tek bir imza ile tonlarca mısırı ucuza alanlar, tek bir emir ile Genelkurmayı zan altında bırakanlar, tek bir söz ile “kürt sorunu”" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları