Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Media Get ; Rus yapımı bittorrent indirme programı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Media Get ; Rus yapımı bittorrent indirme programı"— Sunum transkripti:

1 Media Get ; Rus yapımı bittorrent indirme programı

2 Media Get Hakkında Lime Wire programını bilmeyenimiz yoktur. Media Get de aynı Lime Wire mantığında çalışan bir media paylaşım yazılımı. Müzik, video, oyun ve buna benzer birçok dosya paylaşım olanağı sağlayan bir program. Bu programı daha rahat kullanmanız için sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Media Get hakkında kısa bilgiler sunmaya çalıştım. Umarım yardımcı olur.

3 Ana özellikleri: Yüklenen dosyaları önizleme oyuncu Dahili Torrent dosyalarının oluşturulması İndirme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarı kapatma ayarı Kategoriye göre Arama Ve Ayarlar hızı download ve upload

4 Mediaget sadece bir bittorrent istemcisinden daha fazlası!
Büyük film veritabanı Torrent tracker arama Online film ve müzik oynatma Medya veritabanı

5 Media Get Kullanımı Müzik, film, yazılım, oyun ve medya bulmak istediğiniz dosya türünü seçin. Aşağıda resimde de görüldüğü  gibi sürgü, sola ve sağa bu alanlarda hareket ettirerek indirmek için dosyaların boyutunu tanımlayabilirsiniz.

6 Arama (Search)Nasıl Yapılır?
Bu alana arama sonuçlarını görmek istemediğiniz kelimeleri girebilirsiniz. Çok fazla arama sonuçları varsa “Show only words you want to see by narrowing the search criteria to minimum”(Minimum arama kriterlerini daraltarak görmek istiyorum sadece kelimeleri göster) seçeneğini kullanabilirsiniz. Arama Sonuçları (Search Results) Arama alanları doldurduktan sonra “Bul” butonuna basıldıktan sonra arama sonuçlarıgöreceksiniz. Dosya adının yanında “Yıldız” indirme hızını gösterir. Bir seferde birkaç dosya seçin ve indirin veya seçilen dosyaların üzerine çift tıklama yaparak indirebilirsiniz.

7 Oynatma ve paylaşma: Dosya indirmeden önce gömülü media player kullanarak online medya dosyasını çalmaya başlayabilirsiniz. Paylaşma fonksiyonları işlevsel biriyle bir torrent bağlantı paylaşımı için oluşturulan özel birbağlantı olacak. Bu bağlantıyı izledikten sonra Media Get kullanıcı için çalıştırılabilir dosyayı yükleyecek ve diğer kullanıcıları bu dosyayı bilgisayarlarına indirebilecek.

8

9 Yüklemeler: Kontrol paneli indirme izin verecektir:  Bir torrent eklemek için.  URL bir torrent eklemek için.  Yeni bir torrent oluşturmak için. Ayrıca fonksiyonlara erişim sağlar:  Dahili medya oynatıcı üzerinden online seçilen medya dosyasını oynatın.  Çalmak, duraklatmak, silebilir ve indirme işlemlerini sağlar.

10 Karşıdan Yükleme Önceliği:
Yukarı ve Aşağı ok tuşlarını kullanarak indirme hızını değiştirebilirsiniz.

11 Media Player Gömülü multi-format medya oynatıcı MediaGet müzik dinleme ve kendi indirme tamamlanmadan önce seçtiğiniz online film izlemenizi sağlar. Oynat tuşuna basın,izleyin,dinleyin. En sevdiğiniz sanatçıların çalma listeleri oluşturun. Rastgele fonksiyonu ile karışık müzik dinlemenizi desağlar.

12

13 Media Veritabanı Bulmak istediğiniz dosya türünü seçin: müzik, film, yazılım, oyun ve medya dosyalarını her türlü olabilir. Diye ve bu alanlarda doğru sürgü hareket ettirerek indirmek için dosyaların boyutunu tanımlayabilirsiniz.

14

15 Not: Bilgisayarınızın MediaGet yüklemek için Windows XP, 2000 veya daha yüksek, ya da MacOS işletim sistemi olmalıdır.

16 Beni Dinlediğiniz İçin Teşekkürler…


"Media Get ; Rus yapımı bittorrent indirme programı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları