Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

UZAKTAN EĞİTİM Uzaktan Eğitim, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü (YUZEM) tarafından koordine edilmektedir. Üniversitemiz birinci.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "UZAKTAN EĞİTİM Uzaktan Eğitim, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü (YUZEM) tarafından koordine edilmektedir. Üniversitemiz birinci."— Sunum transkripti:

1 UZAKTAN EĞİTİM Uzaktan Eğitim, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü (YUZEM) tarafından koordine edilmektedir. Üniversitemiz birinci sınıflarında okutulan TÜRK DİLİ, ATATÜRK İLKELERİ ve İNKILAP TARİHİ ve YABANCI DİL (İNGİLİZCE) dersleri Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ders Yönetim Sistemi aracılığı ile UZAKTAN EĞİTİM şeklinde İşlenmektir. Sınıf ortamında yüz yüze ders yapılmamaktadır. Öğrencilerin Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ders Yönetim Sistemine yada adresleri üzerinden erişimi sağlanmaktadır. Ders Yönetim Sistemine giriş için öğrencilerimizin; Kullanıcı adı olarak okul numaralarını Şifre için T.C. kimlik numaralarını kullanmaları gerekmektedir.

2 DERSLERİN UZAKTAN EĞİTİM İLE İŞLENİŞİ
•Ders notu, videolar ve etkileşimli materyallere İnternet üzerinden erişebilirsiniz. • Ders Öğretim Elemanlarıyla birebir Ofis Saatlerinde görüşebilirsiniz. (Ofis Saatleri Eğitim öğretim dönemi içinde duyurulacaktır) • Açık Sınıf derslerine katılabilirsiniz. (Eğitim öğretim dönemi içinde derslerin yeri ve zamanı duyurulacaktır) • Açık Sınıf Web TV derslerini web üzerinden izleyebilirsiniz. • Vize, final ve bütünleme sınavları Van Meslek Yüksekokulunda, ilan edilen sınıflarda, tek oturum halinde yapılacaktır. Sınavlarda her bir ders için yirmi (20) olmak üzere toplam altmış (60) çoktan seçmeli soru sorulmaktadır. • Sınavlara ait cevap kağıtları optik okuyucular ile değerlendirildiğinden öğrencilerin okul numarası ve kimlik numarası kodlama işlemlerini ve de cevap kodlama işlemlerini çok dikkatli yapmaları gerekmektedir.

3 WEB SİTESİNDE ÖĞRENCİLERE SUNULAN MATERYALLER
1. Üniteler Konular 14 haftalık üniteler şeklinde hazırlanmış ve bireysel öğrenmeye uygun olarak yapılandırılmıştır. 2. Alıştırmalar Öğrencilerin ilgili konuları daha iyi kavrayabilmesi için hazırlanan etkileşimli sorulardır. Alıştırma uygulamalarında herhangi bir puanlama işlemi yapılmayacaktır. 3. Konu Sonu Testleri Konu sonunda mevcut olan değerlendirme sorularından oluşturulmuş çoktan seçmeli etkileşimli testlerdir. Öğrenci bu test sorularını cevaplandırır ve doğru cevap sayısına göre anında puanlamasını görebilir. Bu testlerden alınan puanlar dönem sonu değerlendirmesinde kullanılmaz. 4. Ders Anlatım Videoları Her ünite için ayrı ayrı hazırlanan, öğrencilerin ilgili ünitede mevcut konular hakkında ipuçlarına ulaşabileceği, konuyu nasıl öğrenebilecekleri hakkında fikir edinebilecekleri kısa videolardır. Videolar, ders koordinatörleri tarafından belirlenen öğretim elemanları ile Uzaktan Eğitim stüdyolarında çekilerek web adresine koyulmuştur.


"UZAKTAN EĞİTİM Uzaktan Eğitim, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi Müdürlüğü (YUZEM) tarafından koordine edilmektedir. Üniversitemiz birinci." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları