Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Portfolyo GAMZE DEMİREL 13010507017.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Portfolyo GAMZE DEMİREL 13010507017."— Sunum transkripti:

1 Portfolyo GAMZE DEMİREL

2 PORTFOLYO NEDİR? Portfolyo, öğrencinin kendi seçtiği ürünlerle öğrenme sürecindeki gelişimini gösteren ve öğrenmeleri hakkında dönüşümlü düşünme yapma yoluyla farkındalığını arttıran bir değerlendirme şeklidir.

3 ELEKTRONİK PORTFOLYO NEDİR?
Öğrenciler tarafından oluşturulan özgün ürünlerin, elektronik ortamda dijital olarak bir araya getirilerek kaydedilip saklanması ‘Elektronik Ürün Dosyası (E-Portfolyo) olarak adlandırılmaktadır. Diğer bir ifadeyle e-portfolyo bireysel ürünlerin web tabanlı koleksiyonudur.

4 PORTFOLYO NASIL HAZIRLANIR?
Öncelikle portfolyonuzu hazırlayacağınız bir web alanınız ya da bir blog sayfanız olmalıdır. Web sayfanıza girildiğinde sizi tanımlayan bir karşılama metni olmalıdır. Web alanınızda güncel bir fotoğrafınız olmalıdır. Hobilerinizden en önemli olduğunu düşündüğünüz bir ya da birkaçına sayfa ekleyebilirsiniz. Örneğin; kitap okumayı seviyor iseniz Kitaplarım, fotoğraf çekmeyi seviyorsanız Fotoğraflarım gibi…

5 Hazırlamış olduğunuz projelerin birer resmi ile resmin yanına kısaca açıklamalarını eklemelisiniz. Açıklama kısmında, ne zaman yapıldığı, kimler için yapıldığı ve varsa proje arkadaşlarınızı belirtmelisiniz. Son olarak sayfanızda mutlaka iletişim adresleriniz olmalıdır. ( , Facebook, Skype gibi… Daha önceden yapmış olduğunuz işleri kategoriler şeklinde alanınızda bulundurmalısınız.

6 Kaynakça hazirlanir.html portfolyo-ornekleri/


"Portfolyo GAMZE DEMİREL 13010507017." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları