Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

. ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: ". ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje."— Sunum transkripti:

1

2 . ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ?

3 Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje arasından ‘FACESTAJ’ adlı projemiz ön değerlendirmesinden geçti ve İstanbul’da düzenlenen yarışmada en yaratıcı fikir ödülü almayı hak kazandı. Projemiz gençliğin staj olanaklarını sağlamada ve istihdama teşvik oluşturma amacındadır. FACESTAJ adlı projemiz proje fikri olarak Türkiye’de ilk olup öncelikle Türkiye sonrasında Dünyanın birçok ülkesinde uygulanacaktır. İlk olarak pilot bölge için İstabul ve Ankara illerinde gerçekleştirilecektir.

4 FACESTAJ sistemi: Gençlerin ‘’FACESTAJ’’ çatısı altında niteliklerini tanımlayarak kendilerini, dinamik ve güncel bir sanal ortamda stajyer talebi olan kişi ve kuruluşlara tanıtabilmesi,Stajyer ihtiyacı olan kişi ve kuruluşların kendi kurumlarına stajyer bulmaları için FACESTAJ bünyesindeki gençlere erişilmesinin sağlanması ve gençlerin bilgi paylaşımlarının yer aldığı interaktif NETWORK ağıdır.

5 FACESTAJ Sistemi Dahilinde gençlerin iş hayatlarında yaşadıkları durumlar için bilgi aktarımlarının paylaşılması, grupların kurulması ve etkinliklerin yayınlanmasıyla gençlerin diyalog halinde olmalarına olanak sağlanacaktır.

6 Gençlerin İş becerilerinin arttırılması, kariyer ve kişisel gelişiminin sağlanması için stajyer adaylarına uzmanlar tarafından Kişisel Gelişim Eğitimleri verilerek stajyer adayının kendilerini tanımalarına olanak sağlanması ve yeni iş ortamına hazırlaması sağlanacaktır.

7 ? FACESTAJ ? Stajyer adaylarına çeşitli eğitim seminerleri düzenleyerek gençleri iş hayatına hazırlamak ve staj öncesi bu seminerlere katılan gençlere ‘Bilinçli Stajyer Sertifikası’ takdim edilerek ; gençlerin işverenlerle iletişim kurmalarını sağlayan, edindikleri referanslarla mezun olduktan sonra iş bulma imkânlarını arttıran çok önemli bir fırsattı elde etme şansına sahip olacaktır.

8 PROJEDE NELER VAR www.facestaj.com Sitesi stajyer adaylarının iş bulmalarının yanı sıra: Grup Kurma Gençlik Haberleri Etkinlikler Eğitim ve Burs fırsatları STK Bülten Meslek Lisesi staj başlıkları da bulunmaktadır.

9 FACESTAJ NETWORK AĞI Türkiye’de Stajyer adaylarına özel olan bu web sayfasında gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri ‘Canlı Mülakat’ videoları sayesinde,bir iş görüşmesi simülasyonu gerçekleştirilecektir.Böyle ce gençler kısa bir sürede birçok iş verene niteliklerini tanıtma şansına sahip olacaklardır. Dünya’da ilk kez gerçekleştirilecek olan bu simülasyon iş görüşmesi ilk kez bu proje sayesinde Türkiye’de gençliğin hizmetine sunulacaktır.

10 KARİYER PLANLAMA MERKEZİ www.facestaj.com


". ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Nedir ? ? ? Gençlik Gündemi Derneği’nin Dünya Bankası'nın Yaratıcı Kalkınma Fikirleri Yarışması için proje sunmuştur. 792 proje." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları