Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SMARTWATCH HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Hatice PEHLEVAN

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SMARTWATCH HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Hatice PEHLEVAN"— Sunum transkripti:

1 SMARTWATCH HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Hatice PEHLEVAN
Eziz DURDİYEV Selamn ADIGÜZEL Üzeyir GÖNDÜR

2 Smartwatch Nedir? Akıllı bir bilgisayar sistemi ile entegre edilmiş kol saatidir.

3 Smartwatch Nedir?(2) İlk modelleri basit hesap makinesi, çeviri ve oyun gibi ekstralara sahip olan akıllı saatlerin modern modelleri daha çok giyilebilen bilgisayarlar olarak tanımlanmaktadır.

4 İlk modelleri basit hesap makinesi, çeviri ve oyun gibi ekstralara sahip olan akıllı saatlerin modern modelleri daha çok giyilebilen bilgisayarlar olarak tanımlanmaktadır.

5 Akıllı Saatin Özellikleri
Dışarı çıkacaksınız nasıl giyineyim diye düşünüp hava durumunu merak ediyorsunuz. Saatinizde yer alan hava durumu özelliğine bakarak havanın kaç derece olduğunu, yağmurlu mu açık mı olduğunu detaylı şekilde görebilirsiniz. Yada otobüstesiniz canınız sıkıldı radyo veya mp3 dinlemek isterseniz saatinizden ilgili özelliği açarak ve can sıkıntınıza son verebilirsiniz.

6 Akıllı Saatlerle Neler Yapabiliriz?
Gelen çağrıları telefonu cebimizden ya da çantamızdan çıkarmadan görebilme ya da cevaplayabilme, gelen kısa mesajları okuyabilme,  kısa mesaj yazıp yollayabilme, hava durumunu kontrol edebilme, çeşitli mobil yazılımları çalıştırabilme

7 GPS özellikleri sayesinde bulunduğumuz konumu belirleme ya da belirli bir mesafede kaç adım attığımızı görebilme ve sosyal ağlara erişim sağlamaktadır.

8 İwatch Teknolojisi Apple’ ın bahsi geçen ürününün tahmini özeliklerine bakacak olursak; Adım Sayacı Ses komutlu harita sistemi Kalp atışı izleme ekranı Müzik Çalar ve Camera gibi bazı standart özellikleri

9 İwatch Teknolojisi(2) Bu ürünün Healthbook ile birlikte kullanılacağı konuşulmaktadır. Heathbook, çeşitli fitness aktivitelerini takip eden (adım sayısı, mesafe ve benzeri) bir iç-uygulama. Bu uygulamanın bir başka işlevi ise kan basıncı, kalp atış hızı gibi verileri de toplayabiliyor olması.

10

11 Video: (http://www. donanimhaber

12 Kaynakça [Erişim Tarihi: ] [Erişim Tarihi: ]


"SMARTWATCH HAZIRLAYANLAR Burcu MAYDA Ceren ÖZDAL Hatice PEHLEVAN" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları