Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

DRAMA.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "DRAMA."— Sunum transkripti:

1 DRAMA

2 ISINMA HAREKETLERİ Issız bir adaya düştünüz. Sonra maymunlarla karşılaştınız. Maymunlar sizi kovalamaya başladı. Maymunlardan kurtulmak için denize giriyorsunuz. Bu seferde köpek balıklarına yakalanıyorsunuz ve ondan kurtulmaya çalışıyorsunuz.

3 Eğitsel oyun Sınıf iki gruba ayrılıyor. Daire biçiminde oturulur
Bahçivan ve yaramaz çocuğumuz var. Bahçıvan yaramaz çocuğun yanına giderek sakın çimlere basma, çiçekleri koparma der. Yaramaz çocuk beni yakalamayı başarırsan söylediklerini yaparım der ve kaçmaya başlar. Ama yaramaz çocuk hangi hareketi yapıyorsa bahçıvan da aynı hareketleri yapmak zorundadır. Örneğin çocuk iki kez kendi kendi etrafında dönerse bahçıvan da dönecek, tek ayakta koşarsa bahçıvan da tek ayakta koşacaktır. Gruplarda sıra sıra bir bahçivan bir yaramz çocuk olan öğrenciler olacak. Oyunun sonunda hangi grup daha çok yakalamışsa o takım kazanacak.

4 Doğaçlama KONU: İFTİRAYA UĞRAMAK TİP: ÇİFTÇİLER YER: DÜNYA ve UZAY
DERS: SOSYAL BİLGİLER KAZANIM: AHLAK GELİŞİMİ

5 ‘’Türkiye’de geçim sıkıntısı çeken çifçi Hakan Bahtsız, Uzay’a göç eder, bir granit tarlasında susuz tarım yaparak börülce yetiştirir ve kısa sürede zengin olur. Ancak yan tarlanın sahibi Merkürlü Memoş onu kıskanır ve börülcelerin GDO’suyla oynandığı söylentisini yayar. Hakan Bahtsız tutuklanır ve planet dışı edilir.’’


"DRAMA." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları