Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş. Bir kırmızı başlıklı kız varmış. Kırmızı başlıklı kızın babannesi hastaymış. Kırmızı başlıklı kızın annesi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş. Bir kırmızı başlıklı kız varmış. Kırmızı başlıklı kızın babannesi hastaymış. Kırmızı başlıklı kızın annesi."— Sunum transkripti:

1 Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş. Bir kırmızı başlıklı kız varmış. Kırmızı başlıklı kızın babannesi hastaymış. Kırmızı başlıklı kızın annesi kurabiye yapmış. Bir sepete koymuş. Kırmızı başlıklı kıza babannesine götürmesini söylemiş.

2 Kırmızı başlıklı kız ormanda giderken bir kurt görmüş
Kırmızı başlıklı kız ormanda giderken bir kurt görmüş. Kurt ona demiş ki; “Nereye gidiyorsun küçük kız?” Kırmızı başlıklı kız; “babanneme gidiyorum” demiş. Kurt; “Sepetinde ne var?” diye sormuş. Kırmızı başlıklı kız; “kurabiye var.” Kurt; “Sen kısa yoldan git, ben uzun yoldan gideyim.” Kırmızı başlıklı kız; “Tamam.” demiş.

3 Kurt onu kandırmış aslında
Kurt onu kandırmış aslında. Kurt kısa yoldan gidecekmiş, kırmızı başlıklı kız uzun yoldan gidecekmiş. Kurt, kırmızı başlıklı kızın babannesinin evine önce varmış. Kırmızı başlıklı kızın babannesi “Ne oluyor?” demiş. Kurt sesini çıkartmadan bir lokmada babannesini yutmuş.

4 Kurt kırmızı başlıklı kızın babannesinin giysilerini giymiş, yatağına yatmış.
Sonunda kırmızı başlıklı kız babannesinin evine gelmiş. Kapıyı tıklatmış. “ Tık tık tık” Kurt; “Kapı açık gir.” demiş.

5 Kırmızı başlıklı kız içeri girmiş
Kırmızı başlıklı kız içeri girmiş. Kırmızı başlıklı kız “Babanne senin gözlerin neden bu kadar büyük?” demiş. Kurt; “Seni daha iyi görebilmek için.” demiş. Kırmızı başlıklı kız; “Senin burnun neden bu kadar büyük?” demiş Kurt; Seni daha iyi koklayabilmek için.” demiş

6 Kırmızı başlıklı kız; “Senin ağzın neden bu kadar büyük?”
Kurt; “Seni daha iyi yiyebilmek için.” demiş Kırmızı başlıklı kız; “Aaaa; imdat!” demiş Ve kapıyı açıp koşarak gitmiş. Kurt onun arkasından gitmiş. Onları bir avcı görmüş.

7 Hemen tüfeğini alıp, kurdu vurmuş.
Kurt bayılmış. Avcı, kırmızı başlıklı kızın babannesini kurdun karnından çıkarmış. Kırmızı başlıklı kız ve babannesi sarılmışlar. Avcı, kırmızı başlıklı kız ve babannesi taş toplayıp kurdun karnına koymuşlar. Kurt yolda giderken ölmüş. Bu masal da burda bitmiş.


"Kırmızı Başlıklı Kız Bir varmış bir yokmuş. Bir kırmızı başlıklı kız varmış. Kırmızı başlıklı kızın babannesi hastaymış. Kırmızı başlıklı kızın annesi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları