Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Nasıl Genç Kalırsınız?.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Nasıl Genç Kalırsınız?."— Sunum transkripti:

1 Nasıl Genç Kalırsınız?

2 1. Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut
1.Yaş, kilo ve boy dahil tüm işe yaramaz rakamları unut. Bırakın bunlara doktorlar üzülsün. Onlara bunun için para ödemiyor musun?

3 2. Sadece güler yüzlü arkadaşlarınla kal
2. Sadece güler yüzlü arkadaşlarınla kal. Dırdır ve yakınmalar moralini düşürür. (eğer böyle biri isen bu durumu unutma!)

4 3. Öğrenmeyi sürdür: Bilgisayarlar, otomobiller, hakkında, bahçecilik hatta her ne konuda olursa olsun daha çok şeyler öğren. Asla beynin tembel kalmasına izin verme. “Tembel bir zihin şeytanın atölyesidir."Ve şeytanın adı Alzheimer‘dir!

5 4. Basit şeylerden keyif al.

6 5. Sık sık kahkaha at, yüksek sesle ve uzun uzun, nefesin tükenene kadar.Ve seni güldüren bir arkadaşın var ise onunla daha çok zaman geçir.

7 6. Gözyaşları aktığında : Üzül, dayan ve çekip git
6. Gözyaşları aktığında : Üzül, dayan ve çekip git. Tum yaşamında seninle olan sadece bir kişi vardır; o da kendin. YAŞA! canlı olduğun sürece!

8 7. Etrafını sevdiklerinle kuşat:Ailen, ev hayvan-ları, hatıralar, müzik, bitkiler, hobiler ve da-ha ne varsa…Eviniz sizin sığınağınızdır.

9 8.Sağlığına şefkat göster:Eğer sağlığın iyi ise,onu koru, eğer düzen-siz ise geliştir, eğer daha da kötü ise onun için elin-den ne geliyorsa onu yap.

10 9. Sorumluluk ile seyahat etme
9.Sorumluluk ile seyahat etme.Şehre seyahat et, hatta yakın bir köye ve-ya bir yabancı ülkeye fa-kat sorumlulukla değil.

11 10.Her fırsatta İnsan-lara onları sevdiğini söyle.

12 Her şey Gönlünüzce Olsun
Ve eğer bunu en az 4 kişiye göndermez-sen kimin umurunda…Fakat sen yine de bunları birileri ile paylaş. Her şey Gönlünüzce Olsun Mustafa YAMAN


"Nasıl Genç Kalırsınız?." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları