Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

League of Legends Karakter ve Koridorları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "League of Legends Karakter ve Koridorları"— Sunum transkripti:

1 League of Legends Karakter ve Koridorları
Yapım:

2 KARAKTERLER Taşıyıcı: Taşıyıcı karakterler uzaktan vuruş yapabilen ve fiziksel hasarı yüksek olan karakterlerdir.Bu karakterlerin canı az olduğu için Takım savaşlarına en arkada katılırlar. (Editör)-Benim size taşıyıcı karakter olarak tavsiyem EZRAEL’dir.Size bu karakterin bir resmini ve kullanılabilecek en iyi kostümünü gösteriyim Bu resim EZRAEL karakterinin orijinali görüntüsüdür. Bu resimde EZRAEL karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

3 Tank: Bu karakterlerin can değeri çok yüksektir
Tank: Bu karakterlerin can değeri çok yüksektir.Bu karakterlerin can değerleri çok yüksek olduğu için takım savaşlarına en önde katılırlar.Eğer karşınızdaki takımda tank karakter varsa size tavsiyem ona en son sıra bırakın. (Editör)-Benim size tank karakter tavsiyem GAREN’dur Bu resim GAREN karakterinin orijinal görüntüsüdü. Bu resimde GAREN karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

4 Yardımcı: Bu karakterlerin canı,fiziksel ve yetenek güçleri azdır
Yardımcı: Bu karakterlerin canı,fiziksel ve yetenek güçleri azdır.Bu karakterler oyunun içinde diğer karakterlere yardımcı olurlar.Mesela bir karakterin can değeri düşmüşse onu yükseltebilirler veya karşılaştığı karakteri öldürebilmesi için yardım ederler.Takım savaşlarında genellikle ortada olurlar. (Editör)-Benim size tavsiye ettiğim yardımcı karakter SORAKA’dır Bu resim SORAKA karakterinin orijinal görüntüsüdür. Bu resimde SORAKA karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

5 Orta koridor karakteri: Orta koridor karakterleri çok yüksek olarak fiziksel veya yetenek gücü hasarı veren karakterlerdir.Genellikle uzak vuruş yapan yetenek gücü karakterleri seçilir. Bu karakterlerlerin fiziksel vuruş gücü oldukça düşüktür bu yüzden yetenekleri olmadan neredeyse hiçbir işe yaramaz.Takım savaşlarında tank karakterinin arkasında girerler. (Editör)-Benim size Orta koridor karakteri tavsiyem BRAND’dır Bu resim BRAND karakterinin orijinal görüntüsüdür. Bu resimde BRAND karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

6 Bu resimde ZED karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.
Orman: Bu karakterlerin fiziksel gücü,canı veya yetenek gücü yüksek olabilir.Bu karakterler üst,orta ve alt koridorda olmak yerine ormandaki minyonları öldürerek seviye atlarlar.Bu karakterler takım savaşlarına görünmeden ve sonradan katılırlar.Bu karakterler oyun içinde zaman zaman üst,alt ve orta koridorlara yardıma giderek koridorlardaki karakterlerin karşıdaki şampiyonları öldürmesine yardımcı olurlar. (Editör)-Benim size tavsiye ettiğim Orman karakteri ZED’dir Bu resim ZED karakterinin orijinal görüntüsüdür. Bu resimde ZED karakterinin en sevdiğim ve tavsiye ettiğim kostümüdür.

7 Benim bu tavsiye ettiğim 5 karakter sadece benim sevdiklerim ve iyi oynamayı başarabildiğim karakterlerdir.Her karakterin kendine göre güzel özellikleri vardır karakter seçimi tamamen size kalmış.Fakat tabiki karakterleri yerine göre seçmelisiniz mesela yardımcı bir karakter orta koridorda veya orman’da neredeyse hiçbir işe yaramaz.

8 KORİDORLAR Sihirdar vadisi haritasında üst,alt ve orta koridor olmak üzere toplam üç koridor ve koridor olarak sayılmayan orman vardır.

9 Üst Koridor: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda üst koridorda tek bir oyuncu oynar bu oyuncu tank karakter olur. Orta Koridor: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda orta koridorda tek bir oyuncu oynar bu oyuncu orta koridor karakteri olur. Alt Koridor: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda alt koridorda iki oyuncu oynar bu oyuncular yardımcı ve taşıyıcı karakterlerdir. Orman: Görev dağılımı yapılmış bir oyunda orman da tek bir oyuncu oynar bu oyuncu orman karakteri olur.

10 BU SLAYTTA SİZLERE KARAKTERLERİ VE KORİDORLARI TANITTIK UMARIM İŞİNİZE YARAMIŞDIR  Saygılarımızla Ekibi


"League of Legends Karakter ve Koridorları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları