Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Yayın Listesi İndirme

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Yayın Listesi İndirme"— Sunum transkripti:

1 Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Yayın Listesi İndirme http://support.ebsco.com/training/resources.php

2 http://admin.atoz.ebsco.comhttp://admin.atoz.ebsco.com adresinden AtoZ yönetici modülüne giriş yapınız. Kullanıcı adı ve şifrenizi EBSCO temsilcilerinden temin edebilirsiniz.

3 ‘‘Download/Upload’’ seçeneği ile koleksiyonuza başlık ekleyebilirsiniz, koleksiyonunuzdan başlık çıkarabilirsiniz ya da mevcut koleksiyonunuzun bir listesini görebilirsiniz.

4 ‘‘Download Collection’’ sekmesinden ‘‘Download’’ butonunu kullanarak koleksiyonunuzda bulunan başlıkların listesini indirebilirsiniz. Öncelikle indirmeniz üzere dosyanız hazırlanacaktır. Dosyanız hazırlandığında ‘‘Click here to download your A-to-Z collection’’ linkine tıklayarak excel dosyasını bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

5 Excel dosyasını açınız ve sağ üstte bulunan ‘‘Filter’’ butonuna tıklayarak, filtreleme özelliğini aktif hale getiriniz.

6 Son olarak, ‘‘Resource Type’’ sütunu üzerinden istediğiniz kaynak çeşitine göre başlıklarınızı süzünüz. Listenizde bazı yayınlar birden fazla kaynaktan geliyor olabilir. Eğer eşsiz dergi sayınıza ihtiyacınız var ise çakışan kayıtları elemeyi unutmayınız.

7


"Kullanıcı Kılavuzu AtoZ Admin’den Yayın Listesi İndirme" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları