Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları  Her ne kadar sağlık hizmeti denildiğinde ilk aklımıza gelen hasta ve hekim ilişkisi olsa da bu ilişkide;  Devlet.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları  Her ne kadar sağlık hizmeti denildiğinde ilk aklımıza gelen hasta ve hekim ilişkisi olsa da bu ilişkide;  Devlet."— Sunum transkripti:

1 Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları  Her ne kadar sağlık hizmeti denildiğinde ilk aklımıza gelen hasta ve hekim ilişkisi olsa da bu ilişkide;  Devlet  Kamu ve Özel Sağlık Kuruluşları  Tıp Eğitimi ve Tıpta Uzmanlık Eğitimi veren eğitim kurumları  Sigorta Şirketleri Taraf olarak yer almaktadır.

2 Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları  Günümüzde Hekimin hastasını tedavi etmek amacıyla elinden geleni yapmış olması ya da  iyi niyetli hareket etmesi YASAL ANLAMDA YETERLİ DEĞİLDİR.

3 Dr.Ahmet TURLA OMÜ Tıp Fakültesi Adli Tıp AD. Yard.Doç.Dr

4 Dr.Ahmet TURLA Çalıştığı Projeler:  Sağlık personeline cinsiyete dayalı şiddet ve üreme sağlığına ilşkin sonuçları konusunda eğitim verilmesi projesinde  Adli Tıp Uzmanları ve Adli Hekimlik yapan doktorların Çocuk İstismarı ve İhmali konusunda Bilgilendirilmeleri Eğitimi Projesinde

5 Dr.Ahmet TURLA  AB.Çocuklara Cinsel Sağlık ve Üreme sağlığı Destek hattı-Cinsel istismarın Gün yüzüne Çıkartılma projesinde,  Türkiye Üreme Sağlığı programı kapsamında düzenlenen “Cinsiyete dayalı Şiddet Olgularına Sağlık Personelinin Yaklaşımı” konulu eğitim projesinde (SB ve AB) Samsun ve Bölge Eğitimcisi olarak görev almıştır.

6 Av.Ziynet ÖZÇELİK TTB Avukatı

7 Av.Ziynet ÖZÇELİK Pratisyen Hekimlerin çalışma alanları Aile hekimliği Acil servisler, 112, İşyeri hekimliği, Kurum Hekimliği… Karşılaşılan hukuksal sorunlar…..


"Pratisyen Hekimlerin Hukuksal Sorunları  Her ne kadar sağlık hizmeti denildiğinde ilk aklımıza gelen hasta ve hekim ilişkisi olsa da bu ilişkide;  Devlet." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları