Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sevgili dostlar, Geçtiğimiz günlerde Amasya, Kastamonu civarına bir gezi yaptık. Sonbaharın gelmiş olmasını umuyorduk, ancak beklediğimiz gibi olmadı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sevgili dostlar, Geçtiğimiz günlerde Amasya, Kastamonu civarına bir gezi yaptık. Sonbaharın gelmiş olmasını umuyorduk, ancak beklediğimiz gibi olmadı."— Sunum transkripti:

1 Sevgili dostlar, Geçtiğimiz günlerde Amasya, Kastamonu civarına bir gezi yaptık. Sonbaharın gelmiş olmasını umuyorduk, ancak beklediğimiz gibi olmadı. Sararmış yaprakları yerde gördük, birkaç da kızarmış dal... Fotoğrafçı açlığıyla bulabildiğimiz her şeyi çektik, ben yine de bu yöreyi tanımayanları düşünerek sadece bir fikir olsun diye gördüklerimi sizlerle paylaşmak istedim. İleriki günlerde belki başka bir yörede sonbaharı görüntüleme imkanı bulursam onu da paylaşırım. Selam ve sevgilerimle...

2 AMASRA ve CIVARI Reyhan BAYZAT 22 EKİM 2011

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18 Üye Olmak İçin Tıklayınız…
E-posta Topluluğumuza Sizde Katılarak, Paylaşılan Birbirinden Güzel lere Tanıklık Etmek İster Misiniz? Üye Olmak İçin Tıklayınız… YA DA Adresine boş bir e-posta göndermeniz ve adresinize gelecek mesajı onaylamanız yeterlidir. Yakamoz Kültür Sanat Portalı (¯`·.Yakamoz.·´¯)


"Sevgili dostlar, Geçtiğimiz günlerde Amasya, Kastamonu civarına bir gezi yaptık. Sonbaharın gelmiş olmasını umuyorduk, ancak beklediğimiz gibi olmadı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları