Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MİCROSOFT WORD 2003.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MİCROSOFT WORD 2003."— Sunum transkripti:

1 MİCROSOFT WORD 2003

2 MİCROSOFT WORD HAKKINDA
Bilgisayarda microsoft word programıyla dökümanlar oluşturulabilir. Örneğin;Word’ü kullanarak mektuplarda, raporlarda, Web sayfalarında veya e-posta iletilerinizde metin ve grafik oluşturulup ve düzenlenebilir.

3 MİCROSOFT WORD 2003 GRAFİK ARAYÜZÜ

4

5 MİCROSOFT WORD 2003 MENÜLERİ

6 Dosya Menüsü Yeni bir belge açılabilir. Açılan belge kaydedilebilir.
Belge web sayfası olarak kaydedilebilir. Yazıcıdan belge çıkarılacağı zaman belgenin nasıl görüleceğine bakmak için baskı ön izleme açılıp belgenin boyutları da ayarlanabilir.

7

8 Düzen Menüsü Bir metni yada sözcüğü kesebilir kestiğimiz sözcüğü kopyalayabilir ve istediğimiz yere yapıştır yapabiliriz. Bir belgenin içerisindeki yazılı olan sözcüğü arattırabiliriz.

9

10 Görünüm Menüsü Menülerdeki İstediğimiz seçeneklerin kısa yollarını araç çubuğuna koyabiliriz. Cetveller yardımıyla yazıyı istediğimiz yerden yazmaya başlayabiliriz Belgeye Alt bilgi ve üst bilgi ekleyebiliriz. Belgeyi tam ekran gösterebiliriz.

11

12 Ekle Menüsü Sayfaları numaralandırabiliriz.
Belgeye tarih ve saat eklenebilir. Metin kutusu ve resim eklenebilir. İstediğimiz kelimeye köprü verebiliriz. Ayrıca film ve sesler de eklenebilir.

13

14 Biçim Menüsü Yazı tipi değiştirilebilir ve yazı stili belirlenebilir.
Sütunlar eklenebilir. Çerçeve eklenebilir. İstediğimiz metni seçip, harfleri istediğimiz şekilde büyük küçük olarak değiştirebiliriz.

15


"MİCROSOFT WORD 2003." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları