Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi:

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi:"— Sunum transkripti:

1 ……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi:
Buraya 2014 yılı yazılacak

2 İÇERİK Kalite Hedefleri ve Faaliyet Planları (SPİK)
İç Denetim Sonuçları Dış Denetim Sonuçları Müşteri Memnuniyet Anketleri Açılan DÖF’ler ve Sonuçları Tedarikçi Performansları Müşteri Şikayet,Öneri ve Talepleri Eğitim Planlama ve Yeterlilikler İş güvenliği İyileştirme Önerileri

3 Bu kısı ma mevcut SPİK formunuzun dolu hanesini yapıştırınız.
DİKKAT!!!! 2014 için tüm hedefler verilmiş olmalı XXX ile belirtilmiş bir bilinmeyen kalmamalıdır.

4 HEDEF PERFORMANSLARI

5 KALİTE FAALİYET PLANI

6 İÇ VE DIŞ DENETİM SONUÇLARI
Grafiğin üzerine tıklayıız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz.Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak,2014 gerçekleşen iç denetim ve dış denetim uygunsuzluk sayılarınızı yazınız..Size toplam uygunsuzluk sayısı ve grafiği otomatik olarak verecektir.

7 MÜŞTERİ MEMNUNİYETLERİ

8 MÜŞTERİ ŞİKAYET&ÖNERİ VE TALEPLERİ
Grafiğin üzerine tıklayıız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz.Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak,2014 yılı 1.ve 2. dönemlere ait müşteri şikayet ,öneri ve talep adetlerini aylar bazında.Grafik otomatik olarak çıkacaktır.

9 AÇILAN DÖF’LER VE SONUÇLARI
Grafiğin üzerine tıklayıız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz.Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak,2014 yılı açılan DÖF sayısı,kapatılan döf sayısı,bekleyen DÖF sayısı ve kapatılmayan DÖF sayısını yazınız.Grafik otomatik hesaplama yapacaktır.

10 TEDARİKÇİ PERFORMANSLARI

11 EĞİTİM PLANLAMA Grafiğin üzerine tıklayıız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz.Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak,2014 yılı için planlanan eğitim sayısını ve gerçekleşen eğitim sayısını yazınız.Grafik otomatik olarak oluşacaktır.

12 EĞİTİM YETERLİLİKLER Grafiğin üzerine tıklayıız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz.Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak,2014 yılı için verdiğiniz eğitimler öncesinde kişinin hangi durumda bulunduğunu eğitim sonrası gelişiminin kaç puan olduğunu yazınız.Grafik otomatik olarak hesap yapacaktır.

13 İŞGÜVENLİĞİ ANALİZİ Grafiğin üzerine tıklayıız.Powerpointte Tasarım sekmesine giriniz.Veri seç kısmını işaretleyiniz. Oradan bir excel penceresi açılacak,2014 yılı için bölümüzde oluşan iş kazası adedini ve bu kazaya bağlı iş kazası ağırlık oranını giriniz. KAO= Kazalardan dolayı toplam kayıp gün sayısı / toplam insan saat çalışma sayısı x 1000

14 İYİLEŞTİRME ÖNERİLERİ
Buraya iyileştirme önerileri maddeler halinde yazılmalıdır. Bu kısıma işinizi daha hızlı ve/veya daha verimli yapabilmeniz,müşterinizi daha memnun hale getirebilmeniz için gerekli olan iyileştirme önerilerinizi yazınız.(Bu hem kendi süreciniz hem de diğer ilişkili olduğunuz süreçlere ait olabilir.)


"……………………….. BÖLÜMÜ/FAKÜLTESİ YGG SUNUMU Tarih: YGG Dönemi:" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları