Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HİCABİ DEMİRCİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HİCABİ DEMİRCİ."— Sunum transkripti:

1 HİCABİ DEMİRCİ

2 Hicabi Demirci 1968 Haziran’ında Samsun’da doğdu
Hicabi Demirci 1968 Haziran’ında Samsun’da doğdu. İlk, orta ve lise yılları Anadolu’nun çeşitli yerlerinde geçti ’te Ankara Gazi Lisesi’ni, 1992’de Ankara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’ni bitirdi. Üniversite yıllarında çizgiden kopmamak için girdiği çizgi film atölyesinden uzun süre çıkmadı.

3 Animasyon çalışmaları süresince çizgi film senaryoları da yazdı
Animasyon çalışmaları süresince çizgi film senaryoları da yazdı. 1998’de senaryosunu, animatörlüğünü ve yönetmenliğini üstlendiği “Ufuktaki Ada” isimli kısa metrajlı çizgi film çalışması, Almanya Nürnberg Film Festivali’nde gösterime girerek finale kaldı yılı İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali’nin afiş tasarımına imza attı.

4

5 Reklam sektöründeki çeşitli ajanslara illüstrasyon ve storyboard çalışmaları gerçekleştirdi. Kitap ve dergi kapağı projeleri ile grafik alanında sayısız ürün verdi. Bir dönem, Radikal İki ve Milliyet Pazar eklerinde karikatürleri yayımlandı. Ulusal ve uluslararası karikatür yarışmalarından toplam 45 ödüle değer görüldü yılında “Şeytantırnağı / Hangnail” isimli kişisel albümünü yayınladı.

6

7 Hicabi Demirci 2014’te düzenlenen ‘Herkese Sağlık’ karikatür yarışmasında ödül aldı.
Türk Nefroloji Derneği ve Karikatür Vakfı’nın birlikte düzenledikleri organ bağışı konulu karikatür yarışmasının büyük ödülünü Radikal gazetesi çizerlerinden karikatürist Hicabi Demirci kazandı. İllüstratör grafiker, Sözcü gazetesinde çalışmalarına devam etmektedir.


"HİCABİ DEMİRCİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları