Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mahallemizden Bir Hikâye. ………………………………………………………………… ………………….……………… KOÇUM BENİMMM.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mahallemizden Bir Hikâye. ………………………………………………………………… ………………….……………… KOÇUM BENİMMM."— Sunum transkripti:

1 Mahallemizden Bir Hikâye

2 ………………………………………………………………… ………………….……………… KOÇUM BENİMMM

3 DEL İ KANLI BİR KOMŞUMUZ VARDI ……………………………………………………….……… ………

4 Maçlarda Mahallemizin gururunu O kurtarırdı. Mahallenin Gençleri “KOÇUM BENİMMM, KİM TUTAR SENİ” diyerek onu heyecanla desteklerlerdi.

5 Oldukça Çalışkan sayılırdı. Sürekli birşeyler üretir, Bizlere satmaya çalışırdı, Mahalleli de “Bizdendir, Yabancı değildir” diye desteklerdi.

6 Hiç Unutmam, bir Çamaşır Makinası yapmıştı. O makinanın aslında YAYIK olduğunu yıllar sonra öğrendik.

7 Sonra bir başkasını yaptı. İki fonksiyonluydu. Hem Çamaşır yıkıyor hem de Ev kadınlarına evde R O D E O yapma olanağı sağlıyordu. …………………………………

8 Bu maceralarla yıllar geçti. Bu delikanlı olgunlaştı. Ürettiği Malların kalitesi arttı Delikanlı Mahallemizin Gururu Oldu …………………………………

9 Satın aldığı Bakkaliyeyi de genişletti, hepimizin beğendiği bir Süpermarket haline ulaştırdı. …………………………………

10 Bu Süpermarket; mahallemizin sıkıntıda olduğu yıllarda da, rahatladığı zamanlarda da, başarı ile büyüdü. ………………………………… Hattâ, bir rakibini de satın alarak mahalledeki En Büyük Market Oldu.

11 F A K A T ; Tam ona ihtiyacımız oldu ğ u sırada birdenbire; “ÇOK BORCUM VAR AB İ LER” diyerek MARKET İ KAR Ş I MAHALLEDEK İ ZENG İ NLERE SATTI. ………………………………………………………………..

12 ……………………………………………………………….. Şimdi ne mi olacak? Bizim mahalledeki; yoğurtçu, sütçü, peynirci’nin MALINI KARŞI MAHALLENİN ZENGİNLERİN’den satın almak zorunda kalacağız.

13 …………………………………………..…………… ………………….………………..………………….… ………………………….…………………………… ………………………………………..……………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… ………………………………………………………… …. Mahallede hatıra olarak; “KOÇUM BENİMMM, KİM TUTAR SENİ ” nidalarının sadece yankıları kalacak........ LütfenSONolsun be abi !


"Mahallemizden Bir Hikâye. ………………………………………………………………… ………………….……………… KOÇUM BENİMMM." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları