Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KIYAFET YÖNETMELİĞİ. Sıradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsanız elinizdeki parayı yeterince iyi idare edebildiğiniz görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KIYAFET YÖNETMELİĞİ. Sıradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsanız elinizdeki parayı yeterince iyi idare edebildiğiniz görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır."— Sunum transkripti:

1 KIYAFET YÖNETMELİĞİ

2 Sıradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsanız elinizdeki parayı yeterince iyi idare edebildiğiniz görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır. Ofise Prada ayakkabılar ve Gucci çantalarla geliyorsanız, maddi durumunuzun yeterince iyi olduğu görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır. Bazen marka bazen sıradan yerlerden giyiniyorsanız, herhangi bir sorununuz olmadığı görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır. Bundan böyle herkesin aldığı maaşa göre giyinmesi önemle rica olunur...

3 İŞ GÜVENLİĞİ VE İŞÇİ SAĞLIĞI YÖNETMELİĞİ

4 Doktora kadar gidebilen işine de gidebilir. Herhangi bir hastalığınız durumunda doktor raporu artık kanıt olarak kabul görmeyecektir.

5 İZİN YÖNETMELİĞİ

6 Her çalışanın senede 104 izin günü vardır. Bunlara Cumartesi ve Pazar denir.

7 Zayıf personelin öğle tatili süresi 30 dakikadır. Normal kilodaki personelin öğle tatili süresi, dengeli beslenip formlarını korumalarına yetecek şekilde 15 dakikadır. Kilolu personelin öğle tatili süresi 5 dakikadır. Bu da zaten Diet Cola içmek için gayet yeterlidir.

8 TUVALET YÖNETMELİĞİ

9 İş gününün büyük kısmının tuvaletlerde tuvaletlerde harcandığı tesbit edildiğinden, bundan böyle tuvaletlerde kalma süresi 3 dakika ile sınırlandırılmıştır. Bu durumun üst üste iki kez başınıza gelmesi durumunda resminiz şirketin kara listesinde yayınlanacak, resimde sırıttığı tespit edilenler yönetmeliğin "akli dengesizlik durumu" maddesi kapsamında değerlendirilecektir. 3 dakika bittiği anda alarm çalacak, tuvalet kağıdı otomatikman içeri toplanacak, kabin kapısı açılacak ve yukarıdan otomatik bir fotoğraf makinesi inerek resminizi çekecektir.

10 Bu yönetmelik yayınlandığı tarihten itibaren geçerlidir.


"KIYAFET YÖNETMELİĞİ. Sıradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsanız elinizdeki parayı yeterince iyi idare edebildiğiniz görüldüğü için maaşınıza zam yapılmayacaktır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları