Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sudan Gizemli Mesajlar

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sudan Gizemli Mesajlar"— Sunum transkripti:

1 Sudan Gizemli Mesajlar
Masaru Emoto adlı Japon bir araştırmacı , insan vücudunun ve yaşamış olduğumuz yer kürenin % 70 ‘ den fazlasını kaplamakta olan suyun moleküler yapısının insanların düşüncelerinden , sözcüklerinden ve dinlemiş olduğu müzikten etkilenip etkilenmediğini araştırmış ve çalışmalarını bu yönde yoğunlaştırmıştır. İnsanların yaşam kalitesinin , vücutlarındaki ve yerküredeki suyun kalitesiyle bağlantılı olduğunu savunan araştırmacı ; yaşama geçirilen pozitif düşünceler sayesinde insanın kendisini ve yaşamış olduğu gezegeni iyileştirmesinin ve yenilemesinin mümkün olduğunu savunmuştur.

2 Müzik terapisinin son zamanlarda popüler olmasıyla birlikte Masaru Emoto müziğin , suyun yapısı üzerine etkilerini görmeye karar vermiş ve iki müzik hoparlörü arasına birkaç saatliğine distile su koyarak suyun donduktan sonraki kristal formlarını fotoğraflamış ve bize bu inanılmaz fotoğrafları görme imkanı sağlamıştır.

3 Bethoven’in Pastoral Müziği Dinletilen Su kristalinin Görüntüsü

4 Bach’tan “air for the G string” Dinletilen Su kristalinin Görüntüsü

5 Heavy Metal Dinletilen Su kristalinin Görüntüsü

6 Bu çalışma da beklentileri doğrultusunda sonuç verince araştırmacı , düşüncelerin ve kelimelerin su kristallerinin formasyonları üzerindeki etkisini incelemeye karar vermiş ve kelimeler word prosesor aracılığı ile kağıda dökülerek cam şişelere gece boyunca kasetten dinletilmiştir. İşte su kristallerinin sözcüklerden etkilendiğini gösteren inanılmaz görüntüler.

7 Sevgi ve takdir Sözcükleri Dinletilen Su kristalinin Görüntüsü

8 Teşekkür Sözcükleri Dinletilen Su kristalinin Görüntüleri

9 Kin ve nefret Sözcükleri Dinletilen Su kristalinin Görüntüsü

10 Diğer byEFSaNE PPS Sunum dosyaları için TIKLAYIN
Daha güzel bir çevre için, Yaşanabilir bir dünya için; Kini, nefreti unutalım, Yaratılanı sevelim, Yaratandan ötürü… Diğer byEFSaNE PPS Sunum dosyaları için TIKLAYIN


"Sudan Gizemli Mesajlar" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları