Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Rahmi KOÇ Kurucusu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Rahmi KOÇ Kurucusu."— Sunum transkripti:

1 Rahmi KOÇ Kurucusu

2 Türkiye yalıtım sektörünün öncüsü olarak 1965 yılında kurulan İzocam A
Türkiye yalıtım sektörünün öncüsü olarak 1965 yılında kurulan İzocam A.Ş’nin Gebze’deki ilk fabrikasını 1967 yılında camyünü üretimine başlayarak faaliyete geçmiştir yılında Tarsus'ta ikinci bir camyünü fabrikası 10 bin ton kapasiteyle kurulmuş, 1992 yılında bu kapasite iki katına çıkartılarak 20 bin tona ulaşılmıştır. Tarsus'taki fabrikanın camyünü kapasite tevsi nedeniyle Gebze tesislerindeki camyünü üretimi 1993 yılında taş yününe çevrilmiştir. 10 bin ton taş yünü kapasitesi, 1997 yılında 15 bin ton/yıl kapasiteye çıkarılmıştır.

3 2007 yılı itibari ile camyünü tesislerinde 55 bin ton, taş yünü tesislerinde ise 50 bin ton kapasiteye ulaşılmıştır.. İzocam, 1982 yılında Gebze'de kurulan tesis ile genişletilmiş polistiren üretimine başlamıştır. Toplam kapasite tondur. 2000 yılının Nisan ayında 500 ton kapasiteli Eskişehir İzocam Tesisi'nde üretimine başlanılan İzocam Armaflex markal Kauçuk Köpük ürünler üretilmektedir. Tesisin şu andaki kapasitesi tondur. Eskişehir İzocam Tesisi’nde 2006 yılı başından itibaren İzocam PEflex markasıyla üretimine başlanan polietilen köpüğün yıllık kapasitesi ise tondur. Su yalıtım pazarında da faaliyet gösteren İzocam, İzosu markalı polimerik bitümlü su yalıtım örtülerini piyasaya sunmaktadır.

4 Gebze, Eskişehir, Tarsus ve Ümraniye tesislerinden sonra yeni açtığı GEBKİM Tesisi ile kapasite artırımına giden İzocam, toplam m² kapalı ve 86 dönüm açık alan üzerine kurulu olan GEBKİM Tesisi’nde Foamboard (XPS), İzopor (EPS) ve Tekiz (Sandviç Panel) üretimlerini aynı kampüste toplamayı hedeflemektedir. İlerleyen dönemlerde GEBKİM kampüsüne İzocam’ın halen Gebze Dilovası'nda bulunan Ton/yıl kapasiteli ‘Ekspande Polistiren Tesisi’ ile İstanbul Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulu olan Tekiz Panel Üretim Tesisi taşınacaktır.

5 Yüksek teknolojisiyle imal ettiği uluslararası standartlardaki ürünlerinin ciddi bir bölümünü ihraç eden ve ülkemize önemli döviz girdisi sağlayan İzocam'ın ihracat yaptığı ülkeler arasında İsrail, Mısır, İran, Suriye, Ürdün, Lübnan, Irak, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan, Kırgızistan, Tacikistan, Özbekistan, Azerbaycan, Sudan, Fildişi, Kamerun, Gana, Gine, Etiyopya, Libya, Pakistan, Afganistan, Kıbrıs, İzlanda ve Malta bulunmaktadır.

6 İzocam bugün ülkemizde sıcağa, soğuğa, sese, yangına ve suya karşı koruma sağlayan geniş ürün yelpazesi ve teknik danışmanlık hizmetleriyle yalıtım sektöründe lider konumdadır. Müşterilerinin talep ve beklentilerini zamanında ve küreselleşen dünya standartlarına uygun olarak çevreci bir yaklaşımla karşılayan İzocam, bu amaçla ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi, ISO Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS İş Sağlığı ve Güvenliği Sistemi'ni tesislerinde uygulamaktadır. Binalarda kullanılan İzocam ürünleri, Uluslararası bir yönetmelik olan, Yapı Malzeme Yönetmeliği’nin 6. maddesine göre; “ürünün yönetmelikte belirtilen temel gerekleri karşılamasına imkân veren malzeme” anlamına gelen “CE” işareti ile piyasaya arz edilmektedir. Aynı zamanda, mineral yün ürünler; taşyünü ve camyünü için sadece bio ürün kategorisine verilen EUCEB sertifikasına sahiptir. İzocam'ın ürünleri ayrıca Türk Standartları Enstitüsü (TSE) kriterlerine de uygun üretilmektedir.

7 MİSYON Tüm yalıtım sektöründe, En son teknolojiler ile, Pazar talepleri ve müşteri tatmini doğrultusunda, Dünya kalitesindeki ürünü, İnsana ve çevreye saygılı tesislerde üreterek, İnsan kaynaklarını devamlı olarak geliştirerek, Pazara yeni ürünler sunarak, izolasyon ürünlerini tamamlayarak, Ürün ve hizmette farklılaşmak, Yalıtım bilincini yayarak büyümek, Yalıtım İzocam'dır imajını ve Sektörde 1 numara olmayı devam ettirmek.

8 VİZYON Ülkemiz ve çevre ülkelerde yalıtım sektörünün güvenilir lideri olarak, sektörde sağlıklı büyümek, yalıtım ve enerji tasarrufu bilincini yaymak, insanın yalıtım konforundan azami faydalanmasını temin etmek ve böylece çevreyi korumak ana gayemizdir.

9 “SAĞOLASIN İZOCAM”

10 ÜRÜNLERİ CAM YÜNÜ

11 POLİSREN  levha, boru veya önceden şekil verilmiş elemanlar halinde, yapıların ısı ve ses yalıtımında ve ambalaj sanayiinde yoğun bir şekilde kullanılırlar. EPS ürünlerin ayrıca, binalarda duvar malzemesi olarak kullanımından, soğuk hava depolarının yalıtımına, soğuk bölgelerdeki karayolu yapımına, zeminlerin takviyesine, gemiler için can simidi ve can yeleği yapımına kadar sayılması mümkün olmayan; hafifliğin, dayanımın, kolay şekil verebilmenin, kolay uygulayabilmenin ve düşük ısı iletkenliğinin önemli olduğu bütün uygulamalarda sınırsız kullanım alanı vardır.

12 Yönetim Kurulu Başkanı
Samir Mamdouh Kasem GENEL MÜDÜR A.Nuri BULUT FORTUNE VERİLERİNE GÖRE Sırası 282 CİRO: TL

13 Üniversite Mezunu Eleman Sayısı162
Toplam Personel Sayısı432 Personel Kompozisyonu Yönetici Sayısı26 Memur Sayısı 160 İşçi Sayısı 246 Personel Eğitim Düzeyi Doktoralı Eleman Sayısı2 Yüksek Lisanslı Eleman Sayısı32 Üniversite Mezunu Eleman Sayısı162 Meslek Lisesi/ Lise Mezunu Eleman Sayısı222 İlk/Ortaokul Mezunu Eleman Sayısı32 Çalışanların Yaş Ortalaması35 Çalışanların Kadın/Erkek Oranı% 10  / % 90 Ortalama Şirkette Kalma Süresi8,5 yıl  


"Rahmi KOÇ Kurucusu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları