Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz."— Sunum transkripti:

1

2  Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz.

3 Raporu kullanıcı raporları listesine eklemek için Open Report menü seçeneğindeki raporlar listesinden eklenecek raporu seçilmelidir.

4 Açılan rapor listesinde sık kullanılan rapor seçilerek Aç butonuna tıklanır.

5 Karşımıza gelen rapor filtreleme ekranının Sol üst köşesindeki File menüsünün alt seçeneklerinden Add to menu seçeneğine tıklanır.

6 Seçilen rapor kullanıcı raporlarınızın altına ekleme işleminden emin misiniz sorusuna cevap olarak Yes butonuna tıklanır.

7 Programdan kere çıkıp tekrar giriş yaptığınızda seçtiğiniz rapor kullanıcı raporlarınızın altına otomatik eklenecektir.

8  Kullanıcı raporları altındaki raporlar listenizden rapor silme.

9 Kullanıcı raporlarınız Report menüsünün User Reports seçeneğinin altında listelenmektedir. Bu listeden bir rapor silmek için silinecek raporun üzerine tıklanır.

10 Karşımıza gelen rapor filtreleme ekranındaki File menüsünden Remove from menu seçeneği seçilir.

11 Raporun kullanıcı rapor listesinden silineceğine emin misiniz sorusuna Yes butonu tıklanır.

12 Rapor kullanıcı raporlarınızdan silinmiştir. Programı kapatıp tekrar açtığınızda aktif olacaktır.

13 Şekilde görüldüğü gibi silinen rapor artık kullanıcı raporlarınızın altında listelenmemektedir.


" Sık kullandığınız raporları Reports menüsünün altındaki User Report seçeneğinde açılan listeye ekleyerek raporlarınıza daha kolay ulaşabilirsiniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları