Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders."— Sunum transkripti:

1

2 Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders dışı sosyal faaliyetlerde (toplu film gösterimi, tiyatro, gezi, piknik,konser vb.) birbirlerini tanıyıp kaynaşmalarını sağlamak, Yabancı dilde etkinlikler düzenlemek, Hacettepe Üniversitesi bünyesinde yabancı dil odaklı organizasyonlar düzenlemek. Dil öğrenimi odaklı sanatsal ve kültürel geziler, konferanslar ve ziyaretler gerçekleştirmektir.

3 Akademik Danışman Topluluk Başkanı Yönetim Kurulu Topluluk Organları

4

5

6 Topluluğumuzda daha önce kayıtlı olan ve topluluğumuza yeni dahil olan üyelerimizle birlikte toplam 70’dir.

7 Yüce Koleji – Eğitim Semineri’ne katılım (17.03.2012) Edebiyat Fakültesi’nde Film Haftası (Almanca) (05-07- 12. 03. 2012) Goethe Institut (Alman Kültür Merkezi)’da Film gösterisine katılım (14.04.2012) Goethe Institut (Alman Kültür Merkezi)’da Dilbilim Semineri’ne katılım (18.04.2012) Goethe Institut (Alman Kültür Merkezi)’da Konsere katılım (13.05.2012) Topluluğumuzun dergisinin hazırlıklarının tamamlanması ve basım aşamasına getirilmesi (02.04.2012 – 20.05.2012) Edebiyat Fakültesi’nde Alman Profesör Klaus GRABENHORST eşliğinde Almanca müzikli sanat etkinliğine katılım (16.04.2013)

8

9 Almanya’da Yükseköğretim Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Akademik Kariyer Paneli Bağlantılı ve Farklı Alanlarla ilgili Kariyer Günleri Almanca Öğretmenleri ve Sorunları Semineri Eğitimde Kullanılan, Var Olan ve Yeni Geliştirilen Yöntemler Hakkında Panel

10

11


"Yabancı dil öğrenirken o dilin konuşulduğu ülkenin kültürünü tanımak, Farklı bölümlerde öğrenim gören öğrencilerin de yabancı dil derslerinde ve ders." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları