Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Yerel Yönetim Hazırlayan: Ömürcan Aydın. Yerel Yönetim Yerel Yönetim: Mahalli idare ünitesi Yerinden yönetim kuruluşlarından her biri. Ülkemizde, il,

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Yerel Yönetim Hazırlayan: Ömürcan Aydın. Yerel Yönetim Yerel Yönetim: Mahalli idare ünitesi Yerinden yönetim kuruluşlarından her biri. Ülkemizde, il,"— Sunum transkripti:

1 Yerel Yönetim Hazırlayan: Ömürcan Aydın

2 Yerel Yönetim Yerel Yönetim: Mahalli idare ünitesi Yerinden yönetim kuruluşlarından her biri. Ülkemizde, il, kent yönetimi ve köy gibi yönetim birimleri, bk. yerel yönetim.

3 Partiler

4 PKK, bugünün meselesi değil Sevr'e uzanır Suriye lideri Beşar Esad, "PKK arşivleri de dahil Türkiye ile işbirliğimiz var" diye konuştu. Esad, "Türkiye'nin projeleri önemli" dedi ve ekledi: Türkiye, Kürtleri dış güçlerin kullandığına inandırmalı. Kürtler, birleşik Türkiye'de eşit ve özgür yaşayacağına ikna edilmeli.

5 Sakarya’da Yerel Yönetim 'Orada kimlere söz verildi?' Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Erdoğan Karasu OSB ile ilgili olarak, "Yer seçimi yanlışlığını bilmelerine rağmen niçin bu arazide ısrar ediliyor? Bu arazinin tahsisi konusunda kimlere söz verildi ve neden vazgeçilemiyor?" dedi.


"Yerel Yönetim Hazırlayan: Ömürcan Aydın. Yerel Yönetim Yerel Yönetim: Mahalli idare ünitesi Yerinden yönetim kuruluşlarından her biri. Ülkemizde, il," indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları