Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı."— Sunum transkripti:

1

2 Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı görüp, tıklayıp, dönüşüm gerçekleştiren kullanıcılar Reklamlarınızı görüp daha sonrasında işlem gerçekleştirip dönüşüm sağladığı kullanıcılar olmak üzere iki şekilde gerçekleşir.

3 Sitelerin ziyaret edilme oranını değerlendirmeye, ziyaretçi davranışlarını ve reklam gayretlerinin etkinliğini analiz etmeye yarayan araçtır. Google Analytics mantığı ile çalışır. Yani sitenizin sayfalarına yüklenen kod ile sitenize gelen her ziyareti kaydederek bu ziyaretlerle ilgili verileri toplar. Yandex Metrica ile hangi tıklamaların firmanız için daha değerli olduğunu anlar ve edinme başı maliyetinizi de buna bağlı olarak belirleyebilirsiniz. Daha fazla dönüşüm sağlanarak yatırım getiriniz arttırılır ve daha fazla müşteriye ulaşmanız sağlanır.

4 Yandex Metrica Raporları ile de reklamlarınızın tüketiciler üzerindeki genel etkisini ölçmüş, gerçek yatırım getirisini anlamış, en iyi performans gösteren reklamları belirlemiş ve buna göre hedef ve stratejilerinizi optimize etmiş olursunuz.

5 Yandex Reklamları için daha detaylı bilgi almak istiyorsanız bize ulaşın! www.nethizmet.net Adres : Dap Royal Center Residence No: 16 A Blok Daire: 2 Altayçeşme Mh. Çam Sk. Maltepe / İSTANBUL Telefon : +90.216.469 66 80 (pbx) Fax : +90.216.469 66 84 GSM : +90.555.980 28 92 E-posta : info@nethizmet.net


"Dönüşüm, reklamlarınızı tıklayan bir müşterinin web sitenizde bir işlemi gerçekleştirmesidir. Dönüşümler ; Yandex Arama motorunda arama yapıp, reklamlarınızı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları