Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BORDRO DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BORDRO DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ."— Sunum transkripti:

1 BORDRO DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ.
Çağrı Merkezi : BORDRO DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ. Adres : 6130 Sokak No:20 D:4 Karşıyaka İZMİR Tel : pbx Gsm : Web :

2 HAKKIMIZDA İzmir'de temelleri atılan şirketimiz, Bordro Danışmanlığı ve bağlı konularda hizmet veren bir firmadır. Gerçek veya tüzel kişilere, Dernek, Vakıf, Kamu, Yarı Kamu, Kamu İktisadi Teşebbüsler ve Sendikalarda istihdam edilen personellere ait Bordro süreçlerinin, mevzuata uygun bir şekilde gerçekleştirilmesi ve takip edilerek, işlemlerinin yürütülmesi konularında hizmet vermekteyiz. BordroTR Danışmanlık farklı birçok sektörde 15 yıllık tecrübesi ile Bordrolama konusunda, profesyonel deneyimler elde etmiş uzman mevzuatçıların oluşturduğu bir danışmanlıktır. Sorunların değil çözümün bir parçası olarak BordroTR firmaların stratejik ortağı konumundadır. Türkiye’nin Uzman Bordrocusu sloganıyla çıktığımız bu yolda Kazanç üzerine çözüm ortaklığı teklif ediyoruz. Gelin bugücü geç olmadan sizde bünyenize dahil edin.

3 İLKELERİMİZ BordroTR olarak, Türkiye çapında Bordro danışmanlığına liderlik ve önderlik etmek,  Şirketlerin bordrolama konusunda karşılaştığı idari para cezalarını ortadan kaldırmak, Gün geçtikçe azalan bordro ve mevzuatçı ara elemanlar yetiştirmek, Firmaların Bordrolama ve buna bağlı yasal mevzuatlar konusunda karşılaştığı zorlukları, vakit kaybını bilmekte ve bu konuda destek sunmak, Firmaların bu işleri yapabilmesi için harcadığı zaman ve maliyetleri aşağı çekmek ve çözüm ortağı olmak,  İK yöneticilerinin bordrolamada ve mevzuat takibinde harcadığı zamanı İnsan Kaynağına yönlendirmesini sağlamak ve güveneceği en büyük destekçisi olmak

4 HİZMETLERİMİZ Bordro Hizmetleri
İşe Giriş - İşten Ayrılış Bildirgesinin SGK ya süresi içinde bildirilmesi Maaş Hesaplamaları Ücret Hesap Pusulalarının Basılması ve tarafınıza ulaştırılması, Ücret Hesap Pusulalarının Ortamında Personele Ulaştırılması Maaş Ödemelerine ilişkin Banka İşlemleri Avans listelerinin oluşturulması, Bankaya transfer işlemleri, Muhasebe Kaydı İşlemleri İşten Çıkış bordrosunun hesaplanması, Tazminat ve ihbar bordroları SGK Aylık Prim Hizmet Belgelerinin Onaylanması Bordro Tahakkuk İcmalleri Çalışmadığına dair giriş İşlemleri Eksik gün bildirimi işlemleri, Yıllık İzin Bakiyesinin Takibi, Türkiye İş Kurumu aylık işgücü çizelgesi işlemleri vizite kağıdı, çalışma belgesi vb. tüm dokümanlar TÜİK İstihdam anketi Aylık Ayrıntılı İnsan Kaynakları Raporu, Yıllık Personel Bütçesinin Hazırlanması Aylık bordro tutarlarının; maliyet merkezlerine uygun olarak dağıtılması, muhasebe kayıtlarının hazırlanması.

5 HİZMETLERİMİZ Yabancı Çalıştırma İzinleri
Evrak listelerinin müşteriye ulaştırılması Dilekçelerin imzaya hazır halde müşteriye ulaştırılması Dosya hazırlama sürecine destek verilmesi CSGB otomasyon programından başvurunun tamamlanması CSGB başvuruların bizzat elden yapılarak tamamlanması İlgili resmi makamlar ile sizlerin arasındaki düzenli ve hızlı iletişim trafiğinin sağlanması Başvuruların takibi ve sonlandırılması İlgili mevzuatlarda meydana gelen değişmelerin müşteriye aylık raporlar olarak bildirilmesi.

6 HİZMETLERİMİZ Oturma İzinleri
  Gerekli evrak listelerinin müşteriye ulaştırılması   Dilekçe örneklerinin imzaya hazır halde gönderilmesi   Emniyet makamlarına başvuruların, başvuru sahibi ile elden yapılması   İlgili resmi makamlar ile sizlerin arasındaki düzenli ve hızlı iletişim trafiğinin sağlanması   Başvuruların takibi ve sonlandırılması

7 HİZMETLERİMİZ Bordro Eğitimi
BordroTR Danışmanlık, Profesyonel olarak, firmaların ihtiyaç duyacağı bordrolama  işleri ile ilgili eğitimi, firmanızda ve size özel sunmaktadır.Bu bağlamda, Bordrolama eğitiminde şirketlerin insan kaynaklarında bordrolama ve personel özlük işleriyle uğraşan ya da bu alanda görevlendirilmek istenen personellerinize yönelik olarak gerekli tüm bilgiler uygulamalı olarak sunulmaktadır. Bu eğitim örneklerle desteklenerek bilginin daha kalıcı olması hedeflenmektedir. Eğitimin içeriğinde özetle; Katılımcılara mevzuat ve yasal gereklilikler ışığında bordro hazırlanması, Yapılan bordroların kontrolünün yapılması, güncel örneklerle bilgiyi sağlamlaştırmak. yer almaktadır.

8 HİZMETLERİMİZ Ev Hizmetleri BordroTR Danışmanlık, Ev hizmetlileri çalıştıranlara Zorunlu olarak yapılması gereken sigorta kaydı öncesinde Sosyal Güvenlik Kurumuna Adresin tescil ettirilmesinde destek sağlamakta, tescil evraklarını hazırlamakta, dosya açılması ve her ay bildirgesinin hazırlanması süreçlerini yürütmektedir. Puantaj Sistem Kurulumu İnsan Kaynakları süreçlerinde en önemli konulardan biri de doğru ücret ödemek ve buna bağlı olarak puantaj işlemleridir. Çalışanlara yapılan doğru ödemeler hem Şirkete hem de İK nıza güveni artırmakta, yanlış yapılması durumundada hem şirketi hemde çalışanı zarara uğratmaktadır. İşlemlerin doğru yapılması çalışanlar üzerinde motivasyon artırıcı etkilerden sayılmaktadır. Bu bağlamda BordroTR, Puantaj sisteminizi eksiksiz kurmaktadır. İK ve Bordro Sistem Kurulumu BordroTR olarak İnsan Kaynakları ve Bordro Sistemlerinizi 15 yıllık İK tecrübemizle kuruyoruz.

9 İNSAN KAYNAKLARI DEPARTMANINDAKİ YERİMİZ (İK’NIZIN BİR PARÇASIYIZ)
Güncel Mevzuat ışığında en doğru hesaplamalar. Riskiniz %0, Çünkü biz tüm riskleri üsteleniyoruz. (İdari Para Cezaları vb.) Anında sorunlarınıza ortak çözümler bularak, konunun çözümü ile ilgili hızlı reaksiyon alıyoruz. İK MÜDÜRÜ İŞE ALIM EĞİTİM PUANTÖR BORDROTR

10 Bordro İşlemlerinizi Bize Devretmeniz İçin Birkaç Neden
İş yoğunluğunuzun bir bölümünü bize devrederek, İK süreçlerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Bordro işlerinizde süreklilik ve düzen elde edersiniz. Fazladan personel maliyetiniz söz konusu olmaz. Personel kaynaklı hatalar ve sonrasında gelecek idari para cezaları söz konusu olmaz. Riskleri bize devredersiniz. Bordro işleri için yazılım, donanım gibi altyapılarınıza bakım onarım, destek gibi yıllık anlaşmalara para harcamak zorunda kalmazsınız. Teşvikler her firmanın elde etmek istediği fakat cesaret etmekte zorlandığı bir konudur. Ama BordroTR ile SGK ile ilgili devlet teşvikleri korkulu rüyanız olmaktan çıkar.

11 Bordro işlerinde çalışacak bir personel için firmanızın katlandığı toplam maliyet Hesabı
Net Ücret 1.750,00 SGK İşçi Payı 342,71 İşsizlik İşçi Payı 24,48 Gelir Vergisi 312,11 Damga Vergisi 18,58 SGK İşveren Payı 501,82 İşsizlik İşv. Payı Ara Toplam 2.974,17 Servis 150,00 Yemek 125,00 Kıdem Aylık maliyet 1 yıllık personel için 226,91 İhbar Aylık maliyet 1 yıllık personel için 28 günlük 211,78 Yıllık İzin 115,66 Toplam Maliyet 3.803,52 Sosyal Yardımlar ? Fazla Mesailer Personel hatalarından kaynaklı İPC Riskleri İşe iade davası Riski Net Ücret 2.000,00 SGK İşçi Payı 391,66 İşsizlik İşçi Payı 27,98 Gelir Vergisi 356,69 Damga Vergisi 21,23 SGK İşveren Payı 573,51 İşsizlik İşv.Payı Ara Toplam 3.399,05 Servis 150,00 Yemek 125,00 Kıdem Aylık maliyet 1 yıllık personel için 256,05 İhbar Aylık maliyet 1 yıllık personel için 28 günlük 238,98 Yıllık İzin 132,19 Toplam Maliyet 4.301,26 Sosyal Yardımlar ? Fazla Mesailer Personel hatalarından kaynaklı İPC Riskleri İşe iade davası Riski

12 ZAMAN GEÇMEDEN BU GÜCÜ BÜNYENİZE ORTAK ETMEK İÇİN BİZE ULAŞIN.
TELEFON : pbx GSM : Web :


"BORDRO DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TİC. LTD.ŞTİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları