Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

LOGO www.themegallery.com Evrak Yönetim Sistemi Yazılımı ARTIKALİTE.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "LOGO www.themegallery.com Evrak Yönetim Sistemi Yazılımı ARTIKALİTE."— Sunum transkripti:

1 LOGO www.themegallery.com Evrak Yönetim Sistemi Yazılımı ARTIKALİTE

2 LOGO www.artikalite.com.tr Evrak Yönetim Sistemi Yazılımı Gelen Evrak 1 Giden Evrak 2 Arşiv 3

3 LOGO www.artikalite.com.tr Evrak Yönetim Sistemi Yazılımı  Evrak Yönetim Sistemi Yazılımımız, Resmi Kurumlardaki evrak akışını elektronik ortama aktarımını sağlayıp onay sisteminden geçirerek evrakların kontrollü bir şekilde ilgili birimlere iletilmesini sağlar. Onaylanmak üzere Gelen veya Giden Evrağın hangi aşamada onay beklediğini takibini gerçekleştirir. Evrak Kayıt Sistemi Yazılımımız Aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmektedir.

4 LOGO www.artikalite.com.tr Gelen Evrak  Kuruma gelen evrağın scanner ile tarayıp sisteme aktarılır ve ilgili şubelere onay için gönderilir. Şubeler tarafından onaylanan evraklar alt birimlere dağıtılır. Bu işleyiş mail ve mesaj uyarıları ile kişileri bilgilendiren yapı ile çalışmaktadır.

5 LOGO www.artikalite.com.tr Giden Evrak  Kurum içerisinde hazırlanan evrakların sistem üzerinde hazırlanmasına olanak sağlayarak Giden Evrağın Gizli veya normal evrak şeklinde onay silsilesi ile ilgili kişilere gönderilir. Onaylanan evraklar çıktı alınarak ıslak imza ile kurum içi veya diğer kurumlara dağıtılır.

6 LOGO www.artikalite.com.tr Arşiv  Gelen ve Giden Evrakların onaylandıktan 1 yıl sonra arşive kaldırılması için uyarı ve mesajlarla ilgili kişilere hatırlatmasını sağlar. Arşiv sorumlusu gelen uyarılarla birlikte ilgili evrağın arşivde saklanma süresini belirleyerek arşiv yeri seçtikten sonra arşive kaldırılma işlemini gerçekleştirir. Arşivden kaldırılma zamanı gelen dökümanlar arşiv sorumlusuna uyarı ve mesjalarla bildirilerek arşivden silinir. Arşivden silinenler imha edilenler listesinde Raporlanır.

7 LOGO www.themegallery.com ARTIKALİTE YAZILIM www.artikalite.com.tr


"LOGO www.themegallery.com Evrak Yönetim Sistemi Yazılımı ARTIKALİTE." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları