Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dr bio-TRON HASTANE TİPİ NEGATİF İYON JENERATÖRÜ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dr bio-TRON HASTANE TİPİ NEGATİF İYON JENERATÖRÜ."— Sunum transkripti:

1

2 Dr bio-TRON HASTANE TİPİ NEGATİF İYON JENERATÖRÜ

3 Dr bio-TRON CİHAZIN AMACI
Hastanelerde görülen enfeksiyon kaynaklı hastalıkları(MRSA), bebek ölümlerini, yaşam kaybı olasılıklarını azaltmak, hastanelerdeki havanın arın hale getirilmesini sağlamaktır.Böylece tasarlanan cihaz, tabiatta şelaleler, ormanlar ve denizler tarafından doğal olarak yaratılan Negatif İyonları yaratmakta, oksijeni açığa çıkartmaktadır.

4 Dr bio-TRON KULLANILDIĞI YERLER HASTANELER OFİSLER AMELİYATHANELER
JİMNASTİK SALONLARI YATAK ODALARI REHABİLİTASYON/REANİMASYON MERKEZLERİ TOPLU YAŞAM ALANLARI(SİNAMA/TİYATRO) ULAŞIM ARAÇLARI HAYVAN ÇİFTLİKLERİ SERALAR

5 Dr bio-TRON MRSA HAKKINDA; MRSA 2004’te 1000 kişiyi öldürdü.
İ.Ü-Tıp F. M.Biyoloji A.B.D Prof. Dr. Nezahat Gürler: Türkiye’de bazı merkezlerde %70lere ulaşan MRSA; her geçen gün etkisini arttırmakta. MRSA 2004’te 1000 kişiyi öldürdü. 4-5 gün içinde hastayı öldürebiliyor. USA’da yılda 2 milyon vaka, Türkiye’de hızla artıyor!... İlk gün ateş, her 20 dk. 2 kat çoğalıyor, 3. günde kanı teslim alıyor. 4. günde bitkisel hayata sokuyor. Açık yaradan giriyor, Tedavisi Yok!.. Antibiyotiğe direnci 1990 da %32, 2002’de %39 MRSA hastalığı sayısı 1980’lerde %5-10 iken, 1990’larda %20’lere, 2000’lerde yoğun bakım ünitelerinde %50’lere kadar yükseldi. İngiltere-Londra Stoke Mandeville Hastanesinde son 18 ay içinde 300 vakaya rastlanmış.

6 Dr bio-TRON MRSA HAKKINDA;
İstatistikler 1990 yılından geçtiğimiz yıla kadar ’e yakın potansiyel vakaya rastlandığını gösteriyor yılında ise 934 ölüm gerçekleşmiş. Dünya Sağlık Örgütü verilerine göre hastanede yatan hastaların %3.1 ila %14.1’inde hastane enfeksiyonu gelişebilmektedir. Gelişmiş toplumlarda bu enfeksiyonun yıllık ek maliyeti 10 Milyar dolar civarındadır. Türkiye’de eski Ulaştırma Bakanı Veysel Atasoy, Pelin Coşkun, İ.Ü Tıp F. Genel Dahiliye Bşk. Prof. Dr. Mehmet Oran, Prof. Dr. Üstün Korugan, BEBEK ÖLÜMLERİ!.... “Tüm antibiyotiklere dirençli Allah’ın belası bir mikrop” Dr. Ahmet Küçükel USA Başkanlık Danışmanı ve Arizona Eyalet Üniversitesi Enst. Bşk. Prof. George Post: “Birçok hükümet bu değişime karşın uykuda”

7 Dr bio-TRON Önlem Almalısınız.TEHLİKE KAPIDA!!!!
Yaşanılanlar karşılaşılan durumlar çok vahimdir.İnsanlık günümüzde bir çok hastalığın tehtidindeyken;gelecekte bu tehlikeler artacak daha fazla ölümler gerçekleşecektir.Şimdiden önlem alınmalıdır.Bu denli tehlikeli bir mikrobun göz ardı edilmesi düşünülemez;DÜŞÜNÜLMEMELİDİR. İZMİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ'NDE MRSA PANİĞİ YAŞANIYOR Ölümcül bakteri ilk kurbanını aldı (YENİASİR/ )

8 Dr bio-TRON Dr. bio-TRON Yüksek Ele-Elo. MÜH. Erdem DİNÇSOY tarafından keşfedilmiş,AR-GE mühendisleri tarafından geliştirilerek insanlığın kullanımına sunulmuştur. Cihazın; Proje Yöneticisi: Erdem Dinçsoy Proje Danışmanı: Prof. Dr. Metin Çolak Testler: Doç. Dr. Tayfun Dalbastİ Proje İzleme ve Üyeler Rap. Üye: Yrd. Doç. Dr. Koray ÜLGEN Üye : Prof. Dr. Erol UYAR Üye : Prof. Dr. Eyüp AKPINAR Üye : Yrd. Doç. Dr. Bircan DİNDAR Cihaz tasarım aşamasında TÜBİTAK-TEYDEP Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı tarafından desteklenmiştir.

9 Dr bio-TRON Dr bio-TRON’un üretimi ELEKTRAL A.Ş. Tarafından üstlenilmiştir. ELEKTRAL A.Ş. 1978 Yılında Yüksek Müh. Sayıl DİNÇSOY tarafından kurulmuştur.Firma kurulduğundan buyana her geçen gün kapasitesini büyütmekte istihdam ve iş hacmi olarak çoğalmaktadır.Firma 2oo4 yılında E-TİCARET ŞAMPİYONU olmuş ve sayısız ödüller kazanmıştır. Vizyonunda kalite ve teknolojiyi esas alarak iso 9001/2000 KYS standartları ile üretim yapıp CE ve TSEK belgelerine sahiptir. ELEKTRAL ürettiği cihazların satış sonrası servisini vermekte ve 10 yıl gibi uzun bir süre parça temin garantisini sizlere sunmaktadır.

10 Dr bio-TRON KULLANILDIĞI YERLER Deney Ortamı Mahal Uygulama
Mühendislik Merkezi Büyükşehir Belirgin VOCs ların ortadan kaldırılması Bilet Merkezi Uluslar arası Havaalanı Uçak egzost gazlarının ortadan kaldırılması Bağcılık Oteli Şehir Merkezi Enerji Tasarrufu Geliştirme Çalışmaları (IAQ) Modern Otel Alışveriş Merkezi Metropolitan AVM VOCs ların kontrolü ve enerji tasarrufu Parlamento Binası Başkent Odor, mikrop ve VOCs temizliği Restorant Kompleksi Central Plaza Mutfaktan yayılan egzost odorlarının kaldır. Bişr Resttorant Mutfak odorları ve sigara dumanınından arınma Et İşleme Ünitesi Geri Dönüşüm Odorları Hava kaynaklı mikroplardan kurtulma Et/Yiyecek Deposu Süpermarket Odor ve hava kaynaklı mikroptan arındırma Anatomi Laboratuarı TIP Okulu Formaldehid den kurtulma Patoloji Laboratuarı Hastane Futbol Stadyumu Odor kontrolü Mobilya Atölyesi İmalat Fabrikası Sigara/Tütün dumanından arınma Baskı Merkezi Küçük Şehir Uçucu temizleyicilerden arınma Kuaför Tırnak Cilalama Birimi VOCs lardan kurtulma Hayvan Merkezi Araştırma Laboratuarı

11 Dr bio-TRON CİHAZ ÖZELLİKLERİ Ölçüler 500x375x170 mm Ağırlık ≈10 kg.
Ses Seviyesi 25 dB – 75 dB Filtreleme DIN EN 1822 Ozon Jen. Evet NİJ Fan Hızı 4 Konum Uv IŞIK Evet – 7000 saat Kapasite ≈ 60 m3- DÜŞÜK HIZDA Güç W /Güneş: 2 W

12 Dr bio-TRON MEDYADA Dr.bio-TRON

13 Dr bio-TRON MEDYADA Dr.bio-TRON (Kalem Dergisi)

14 Dr bio-TRON MEDYADA Dr.bio-TRON


"Dr bio-TRON HASTANE TİPİ NEGATİF İYON JENERATÖRÜ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları