Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YENI YIL Böyle olacağım ♫ Lütfen sesi açınız! Bu sene... Daha çok zaman ayıracağım Gülmeye, gülümsemeye, gülümsetmeye Eşimle dostumla ve çocuklarımla.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YENI YIL Böyle olacağım ♫ Lütfen sesi açınız! Bu sene... Daha çok zaman ayıracağım Gülmeye, gülümsemeye, gülümsetmeye Eşimle dostumla ve çocuklarımla."— Sunum transkripti:

1

2 YENI YIL Böyle olacağım ♫ Lütfen sesi açınız!

3 Bu sene... Daha çok zaman ayıracağım Gülmeye, gülümsemeye, gülümsetmeye Eşimle dostumla ve çocuklarımla Yeni candan dostlar edineceğime Rüzgarı hep yüzümde hissetmeye,....kararlıyım bu sene Bu sene... Daha çok zaman ayıracağım Gülmeye, gülümsemeye, gülümsetmeye Eşimle dostumla ve çocuklarımla Yeni candan dostlar edineceğime Rüzgarı hep yüzümde hissetmeye,....kararlıyım bu sene

4 Gerçek bilgeliği bir çocuktan öğrenmeye Ve kalbimde buna yer açmakla, Hayatı saf ve temiz yaşamaya,... kararlıyım bu sene. Gerçek bilgeliği bir çocuktan öğrenmeye Ve kalbimde buna yer açmakla, Hayatı saf ve temiz yaşamaya,... kararlıyım bu sene.

5 Bu sene... Bilgisayarımı kapatmayı, Aygıtlarla değil, insanlarla etkileşimde olmayı, Daha az "on line" uyuşup kalmayı, Kucaklamaya değer ne varsa hayatta, Öğrenmeye, solumaya, görmeye,... kararlıyım bu sene. Bu sene... Bilgisayarımı kapatmayı, Aygıtlarla değil, insanlarla etkileşimde olmayı, Daha az "on line" uyuşup kalmayı, Kucaklamaya değer ne varsa hayatta, Öğrenmeye, solumaya, görmeye,... kararlıyım bu sene.

6 Bu sene … Sızlayan bir kalbi avutmaya, Hüzünlü bir arkadaşı neşelendirmeye, Birinin hayatına biraz sevinç getirmeye, Dürüstlükten ödün vermemeye, Daha çok empatik olmaya, Akrabaları gözetmeye, Yoksul ve yetimleri sevindirmeye,... kararlıyım bu sene. Bu sene … Sızlayan bir kalbi avutmaya, Hüzünlü bir arkadaşı neşelendirmeye, Birinin hayatına biraz sevinç getirmeye, Dürüstlükten ödün vermemeye, Daha çok empatik olmaya, Akrabaları gözetmeye, Yoksul ve yetimleri sevindirmeye,... kararlıyım bu sene.

7 Bu sene … Hayal kırıklıklarını öfkeye dönüştüren, Kendini değersiz hisseden, Sert, soğuk görünümü altında mücadele veren, Çiçekleri bulup çıkartmaya Ve onlarla yakınlaşmaya, Dostlarımı daha çok hatırlayacağıma, Daha çok çevreye önem vereceğime, Çocuklarımla daha çok ilgileneceğime, Komşularımla daha çok görüşeceğime, Mahallemdeki kimsesizlerle daha çok ilgileneceğime, … kararlıyım bu sene. Bu sene … Hayal kırıklıklarını öfkeye dönüştüren, Kendini değersiz hisseden, Sert, soğuk görünümü altında mücadele veren, Çiçekleri bulup çıkartmaya Ve onlarla yakınlaşmaya, Dostlarımı daha çok hatırlayacağıma, Daha çok çevreye önem vereceğime, Çocuklarımla daha çok ilgileneceğime, Komşularımla daha çok görüşeceğime, Mahallemdeki kimsesizlerle daha çok ilgileneceğime, … kararlıyım bu sene.

8 Bu sene … Krallara yakışır kararlar değil, Erişilmez, yüksek ve yüce. Zenginliğin ya da kariyerin ötesinde, Küçük, basit, sevgi dolu değerlerle, Bir devrim başlatmaya sessiz, sakin ve sade, Bu sene … Krallara yakışır kararlar değil, Erişilmez, yüksek ve yüce. Zenginliğin ya da kariyerin ötesinde, Küçük, basit, sevgi dolu değerlerle, Bir devrim başlatmaya sessiz, sakin ve sade,... kararlıyım bu sene.... kararlıyım bu sene. Sahi siz de kararlı mısınız ?? Derleyen:Nurettin KÖKSAL


"YENI YIL Böyle olacağım ♫ Lütfen sesi açınız! Bu sene... Daha çok zaman ayıracağım Gülmeye, gülümsemeye, gülümsetmeye Eşimle dostumla ve çocuklarımla." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları