Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

‘’YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ARALIK 2013 Halit ERTUĞRUL.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "‘’YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ARALIK 2013 Halit ERTUĞRUL."— Sunum transkripti:

1 ‘’YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ARALIK 2013 Halit ERTUĞRUL

2 PROJE FAALİYETLERİ Projenin ikinci etabında, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi arasında imzalanan ‘Yazarlar Okullarda’ projesi, protokolü kapsamında Yazar Doçent Dr. Halit Ertuğrul, ilimize davet edildi.

3 PROJE FAALİYETLERİ Yazarın 1000 kitabı,Kocasinan Atatürk Anadolu Lisesi ve Kocasinan İMKB Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerine ücretsiz dağıtıldı.

4 Büyükşehir Belediyesi kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen programa, Vali Yardımcısı Davut Haner, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Milli Eğitim Müdürümüz Bilal Yılmaz, MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Erdoğan, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahameddin Karaköse, Ekrem Kayaaslan ve öğrenciler katıldı.

5 MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR ‘’MÜSİAD olarak kültürel çalışmalara ve bu çalışmalarda katkıda bulunan kıymetli yazarlarımıza verdiğimiz değeri göstermek istiyoruz. Buradaki amacımız öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Ne yazık ki, ülkemizde kitap okuma alışkanlığı çok az, hedefimiz tam donanımlı insanlar yetiştirmektir. Dış dünyayı tanımak için çok okumalıyız.” dedi.

6 İl Milli Eğitim Müdürü Bilal YILMAZ ‘’Bu proje ile biraz daha hayırseverlik portföyünün genişlediğini fark ediyoruz. Sosyal etkinlikler noktasında da hayırseverlerimizin, kurumlarımızın bu gibi sosyal faaliyetlerde yer almak istediğini bu proje ile görmekteyiz. Kitap okumak sizlerin hayata bakışınızı değiştirecektir,bir anlamda geleceğinize, hayatınıza şekil vereceğine inanmanızı isterim ” dedi.

7 Kayseri Büyükşehir BelediyeBaşkanı Mehmet ÖZHASEKİ ‘’Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak yüze yakın kitap bastırdık. Yakında yayınlatacağımız kitaplarla birlikte bu sayı 150´ye ulaşacak. Bizler ne yazık’ ki, yazmayan bir milletiz. Aslında Kayseri’nin güzelliklerine ilişkin binlerce kitap olması lazım. Gençler, sizler okumaya bakın. Kendinizi yetiştirin. Bugünleri iyi değerlendirin ki, ömrünüz ne kadarsa kalan bölümünde rahat edin.“ dedi.

8 Yazar Doçent Dr. Halit ERTUĞRUL “Türkiye’nin her tarafında konferanslar verdim, her konferansımda şu soruyla başlıyorum. Niçin yaşıyorum, insan olmanın neresindeyim, hangi görevleri üsleniyorum, benim neden başarıya ihtiyacım var. Bu soruların sonucunda iki neden doğuyor. Birincisi Annemizi, Babamızı ve sevdiklerimizi mutlu etmek için, ikinci neden ise ömür boyu rahat etmek için, çaresiz olmamak için başarıya ihtiyaç var” dedi.

9 Yazar Doçent Dr. Halit Ertuğrul, konferansın sonunda öğrencilere kitaplarını imzaladı.

10 Yazar Doçent Dr. Halit ERTUĞRUL BASINDA ÇIKAN YAZILAR

11

12

13 CİHAN - KAYSERI 20 Aralık 2013 13:03 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gençleri okumaya davet etti ve kendilerini yetiştirmelerini istedi. Okuyanla okumayanın bir olmadığı vurgulayan Başkan Özhaseki, "Kitabın lezzetini alan zaten onu bırakamaz." dedi. Özhaseki: Kitabın lezzetini alan zaten onu bırakmaz


"‘’YAZARLAR OKULLARDA’’ PROJESİ 20 ARALIK 2013 Halit ERTUĞRUL." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları