Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı."— Sunum transkripti:

1 Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı. La historia tuvo inicio mucho tiempo atrás, cuando un hombre castigo a su hija de 5 años por perder un objeto de valor y el dinero en ese tiempo era escaso.

2 Noel gecesiydi, ertesi sabah küçük kız babasının yanına gelerek bir kutu uzattı ve <<Babacığım, bu senin için !>> dedi. Era la epoca de Navidad, la mañana siguiente la pequeña trajo un regalo y dijo “ Papá es para ti “.

3 Baba hoşnut bir şaşkınlıkla baktı ama kutunun boş olduğunu görünce çok alındı;
El padre era visiblemente apenado, pero se enojo muchisimo cuando abriendo la caja ve que no han nada adentro.

4 Çok kaba bir şekilde: << Hediye yapmak istediğinde kutunun içine bir de hediye koyman gerektiğini bilmez misin sen?>> Le dijo de modo brusco: “No sabes que cuando haces un relago se supone que en la caja haya alguna cosa?”.

5 Küçük kız yaş dolu gözlerle aşağıdan yukarı bakarak: << Baba
Küçük kız yaş dolu gözlerle aşağıdan yukarı bakarak: << Baba... , o boş değil. O kadar çok öpücük koydum ki içine, ağzına kadar doldu >> dedi. La pequeña lo miró desde abajo hasta arriba y con lagrimas en los ojos dijo: “Papá,,, no está vacia. He puesto adentro tantos besos para ti hasta llenarla”.

6 Babası o an hemen çömeldi, kızını kucakladı ve özür diledi.
El padre se sintió asolado. Se arrodillo y puso sus brazos en el cuello de su pequeña y le pidió perdón.

7 Hayatının diğer kalan kısmında Baba bu kutuyu hep başucunun yanında sakladı ve her kötü hissettiğinde veya kendini kalpsiz biri olarak hissettiğinde, kutuyu açar ve kızının içine ne kadar çok sevgi doldurduğunu hatırlayarak içinden bir öpücük alırdı... Por todo el resto de su vida el padre tuvo siempre la caja cerca de su cama y cuando se siente descorazonado o en dificultades abre la caja y saca 1 beso imaginario recordando el amor que la pequeña habia metido dentro...

8 Her birimizin içinin çocuklarımızın, ailemizin, arkadaşlarımızın ve Tanrı’nın sonsuz sevgisi ve öpücükleri ile dolu birer kutusu var. Cada uno de nosotros tiene una caja llena de besos y amor incondicional, de nuestros hijos, amigos y de Dios.

9 Dünyada olmasına imkan olan şeylerden daha önemlisi yoktur
No hay cosas mas importantes que se puedan poseer.

10 Şu anda iki seçeneğin var: bu yazıyı birilerine yollamak ya da silip atmak – eğer kalbine dokunmadıysa... Ahora tienes dos opciones, pasar este mail a tus amigos o cancelarla porque no ha tocado tu corazón.

11 Gördüğün gibi ben ilkini seçtim.
Como puedes ver yo elegí la primera

12 Arkadaşlarımız – sorun yaşadığımızda ne yapmamız gerektiğini göstererek ayaklarımızı yerden kesen meleklerdir… Los amigos son ángeles que nos levantan de la tierra cuando tenemos problemas, recordándonos como volar....

13 A todos los amigos del mundo
Dünyada tüm Sevilen A todos los amigos del mundo Dostlara... Que se quieren . . .

14 Görüşmek üzere ve Herkese Mutlu Günler !
Adios y buen día!!!


"Bu hikaye bir babanın para ve değerli bir eşyayı kaybettiği için 5 yaşındaki kızına ceza verdiği zaman meydana geldi. Paranın bulunamadığı zor zamanlardı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları