Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Oyunlar. THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Oyunlar. THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği."— Sunum transkripti:

1 Oyunlar

2 THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği ve sesleri fena olmayıp eğlenceci baya iyi. Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği ve sesleri fena olmayıp eğlenceci baya iyi.

3 007 James Bond Filmi çok tutan bu oyun filmde ne yapaıyorsa james Bond anısını oyunda yapa biliyorsunz.Grafiği ve sesleri iyi olan eğlencesi ortalarda gezen bir oyun. Filmi çok tutan bu oyun filmde ne yapaıyorsa james Bond anısını oyunda yapa biliyorsunz.Grafiği ve sesleri iyi olan eğlencesi ortalarda gezen bir oyun.

4 Hitman 2 Hitman 2 tamamen bir baş yapıt.Hitman 1’de papaza söz verip bir daha hiç adam öldürmeyeceğim diyor ama 2’de bu sözü yerine getirmiyor.Grafiği harika olan bu oyun sesleride bir o kadar iyi.Eğlencesi bütün oyun heyecanla dolu. Hitman 2 tamamen bir baş yapıt.Hitman 1’de papaza söz verip bir daha hiç adam öldürmeyeceğim diyor ama 2’de bu sözü yerine getirmiyor.Grafiği harika olan bu oyun sesleride bir o kadar iyi.Eğlencesi bütün oyun heyecanla dolu.

5 NBA 2004 Serisinin en iyi oyunu olan NBA yine yapacağını yaptı.Herkesin kendine has hareketlerinde bulunduğu bu oyunda sunucu sizi çoşturuyor.Grafiği ve ses sistemi bir harika.Eğlencesi ise sevgilisinden ayrılmış bir adamı eğlendirecek kadar iyi. Serisinin en iyi oyunu olan NBA yine yapacağını yaptı.Herkesin kendine has hareketlerinde bulunduğu bu oyunda sunucu sizi çoşturuyor.Grafiği ve ses sistemi bir harika.Eğlencesi ise sevgilisinden ayrılmış bir adamı eğlendirecek kadar iyi.


"Oyunlar. THE SİMS UNLEASHED Sims oyunları iyice abartı.Unleashed’da hayvanlara bakıyorsunuz.Bence serisinin en kötü oyunu olmasına rağmen insanı eylendiriyor.Grfiği." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları