Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım ve İlimizin güzide Basın Mensupları 2013 yılından beri bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Karabük Defterdarlığı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım ve İlimizin güzide Basın Mensupları 2013 yılından beri bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Karabük Defterdarlığı."— Sunum transkripti:

1

2

3 Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım ve İlimizin güzide Basın Mensupları 2013 yılından beri bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Karabük Defterdarlığı görevimden 10 Şubat 2015 tarihinden geçerli olmak üzere 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde Ankara İli 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olmak için ayrılıyorum. 25 yıldır devlet memuru olarak “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” felsefesinde yatan anlayışın gereği olarak, tüm insanlığa layık olduğu hakka ve adalete dayalı hizmeti sunmaya gayret gösterdim. Bir kişiye verilen her rütbe,makam veya amirlik; beraberinde taşıması gerçekten çok büyük bir ciddiyet gerektiren sorumluluklar getirir.Devletin her kademesinde görev yapan amir ve memurlar elindeki imkânları toplumun menfaatine derin bir vecd ve ibadet şuuru içinde harcamalıdırlar. İnsan yaşamanın amacı başkalarına hizmet etmek, şefkat göstermek ve yardımcı olmayı istemektir. Çünkü insan toplumları etkileyen, besleyen ve yönlendiren en mühim unsurlardan biridir.Vatandaşlara, almayı hak ettikleri hizmetlerde nazikçe ve ehemmiyetle yaklaşılmalı ve vatandaşların en yüksek standartta hizmet aldıklarından emin olunmalıdır. Bütün diğer değerler insan haysiyetine hizmet ettikleri ve bunun davasını sürdürdükleri ölçüde değerdir. Seven, sevilir ve halkı sevindiren sevinç içinde yaşar. Halkın hizmetlerini yüklenecek kimselerin merhametleri engin, hoşgörüleri geniş, sabırları çok, hizmet anlayışları beşeriyeti kuşatacak kadar iddialı ve insaflı olmalıdır.

4 Halka iyilik yapacak imkânlara sahip ve Hakk'ın rızasına talip olarak, kalbim ile Hakk'a ve kalıbım ile Halka yönelik hizmette bulunmak gayesiyle çıkmış olduğum bu ulvi süreçte;şahsıma desteklerini esirgemeyen; Başta Sayın Devlet Büyüğümüz, TBMM eski Başkanımız ve Karabük Milletvekilimiz Mehmet Ali ŞAHİN Beyefendiye, Karabük Milletvekilimiz Sayın Osman KAHVECİ Beyefendiye, Karabük Valisi Sayın Orhan ALİMOĞLU Beyefendiye,Karabük Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Karabük Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine,Basın ve yayın kuruluşlarımıza, Sivil toplum örgütlerimize, mesleki kuruluşlarımıza, vatandaşlarımız ve mükelleflerimize ve beraber yürüdüğümüz dostlarımıza, tüm yönetici ve çalışma arkadaşlarıma can-ı yürekten teşekkür ediyorum.Karabük Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Kişisel azim, inanç ve ilkelerimle bütünleştirerek, halkı kendim için bir âile ferdi gibi görerek ülkeme ve milletime daha fazla hizmet etme düsturuyla, hezimet için değil sadece hizmet için çıkmış olduğum bu yolda, Cenab-ı Allah bu sorumluluğun gereğini yapabilme kudretini göstermesi dileklerimle siz değerli mesai arkadaşlarıma ve Saygıdeğer Karabük Halkına kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Osman KOÇAŞ Karabük Defterdarı

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19


"Saygıdeğer Mesai Arkadaşlarım ve İlimizin güzide Basın Mensupları 2013 yılından beri bugüne kadar büyük bir onur ve gururla yürüttüğüm Karabük Defterdarlığı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları