Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

YEMEK PROGRAMIMIZ AŞÇI:ELBRUZ ÖZDEMİR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "YEMEK PROGRAMIMIZ AŞÇI:ELBRUZ ÖZDEMİR."— Sunum transkripti:

1 YEMEK PROGRAMIMIZ AŞÇI:ELBRUZ ÖZDEMİR

2 ÇILGIN KURABİYE Bir çay bardağı su Dokuz kaşık toz şeker
Üç su bardağı un Bir kap Kepçe Kabımıza unumuzu atıyoruz.Suyun yarısını döküyoruz.Sonra kepçemizle güzelce karıştırdıktan sonra ocakta 3 dakika pişiriyoruz.

3 İki yumurta Krema Çeşitli tatlar Çeşitli süsler Çeşitli kurabiye kapları Fırından yaptıklarımızı alıyoruz. Yumurtalarımızı kırıyoruz.Suyumuzun geri kalanını döküyoruz.Kurabiyelerimize şekil vermek için hamuru kaplara koyuyoruz.1,5 2 saat fırında duruyor.Sonra alıyoruz. Süslüyoruz.Sonra tam yapışması için fırında 15 dakika bırakıyoruz.Ve afiyetle yiyoruz.

4 ALFABE ÇORBASI Makarna Su Nane Tuz Baharatlar Soğan
İlk önce bir tencere alıyoruz.Ardından suyumuzu içine döküyoruz.Nanelerimizi ve soğanlarımızı doğradıktan sonra içine atıyoruz.Makarnalarımıza şekil veriyoruz ve bir tepsiye koyup fırında 10 dakika duruyor.Çıkardığımızda hiç şekil veremeyeceğiz.Ardından baharatlarımızı atıyoruz.Eğer bizim ürünlerimizden alırsanız ALFABE ÇORBASINA ÖZEL bir çorba bulacaksınız.O çorbayı içine atıyoruz ve baharatlarımızla beraber tuzu döküyoruz.Ocakta 1 saat duruyor ve sonra çocuklarınız için eğlenceli bir çorba haline geliyor.

5 KONUŞAN SPAGETTİ Spagetti Su Bizim ürünümüz olan salça
Spagettiyi alıyoruz ve hangi mesajı yazmak istiyorsanız yapıyorsunuz.Ardından onları tepsi ile salçalıyorsunuz.Spagettileri fırında 15 dakika bekletiyoruz.Sonra tencereye suyu döküyoruz.Salçalı OLMAYAN spagettileri atıyoruz.4 saat bekliyoruz.Ve size ne mesajlar gelecek bekliyoruz.

6 YAZARDAN BİLGİLER Yazar 9 yaşında eğlenceli bir yazar.Okulunu seviyor ve oyun oynamayı seviyor.En sevdiği kitap KONRAD VEYA KONSERVE KUTUSUNDAN ÇIKAN ÇOCUK’tur.


"YEMEK PROGRAMIMIZ AŞÇI:ELBRUZ ÖZDEMİR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları