Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kırmızı çerçeveli sütundaki gizli Şifreyi bulun. Bunun için soldan sağa tüm satırlara Ait, hayvanlar ile ilgili soruları Yanıtlayın. Soruyu okuduktan sonra.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kırmızı çerçeveli sütundaki gizli Şifreyi bulun. Bunun için soldan sağa tüm satırlara Ait, hayvanlar ile ilgili soruları Yanıtlayın. Soruyu okuduktan sonra."— Sunum transkripti:

1 Kırmızı çerçeveli sütundaki gizli Şifreyi bulun. Bunun için soldan sağa tüm satırlara Ait, hayvanlar ile ilgili soruları Yanıtlayın. Soruyu okuduktan sonra cevabı Bilmeye çalışın. Yanıtı görmek için Fareyi tıklatın. İyi Eğlenceler…

2 H O R O Z K A P L A N Y A R A S A M İ Y A V K O A L A Y I L A N L A K B A B A R A K U N A K R E P M E M E L İ T İ M S A H F İ L L Sabahları bizi uyandırır… Tek uçan memeli hayvandır. Kedi sesi. Avustralyada görülen, tüylü sevimli, genelde ağaçlarda yaşayan hayvan. Bir sürüngen… Oldukça iri, hayvan ölülerini yiyen bir kuş. Suyu bol yerlerde yaşayan bir tür memeli hayvan. Zehiri ile oldukça tehlikelidir. Omurgalıların en gelişmiş türüdür. Çenesi çok güçlü, genelde sulak ve bataklıkta yaşayan bir sürüngen. Uzun hortumu olan, iri hayvan. Kedigillerden yırtıcı hayvan.

3 TÜRKİYE’NİN SLAYT PORTALI

4

5

6

7


"Kırmızı çerçeveli sütundaki gizli Şifreyi bulun. Bunun için soldan sağa tüm satırlara Ait, hayvanlar ile ilgili soruları Yanıtlayın. Soruyu okuduktan sonra." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları