Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu Gün Tatil Terinos bu gün tatil Nereye gideceksin tatilde Kos adasına oğluna git Özlemedim deme Her sabah sahilden adayı seyrettin Kimi zamanda cebinden.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu Gün Tatil Terinos bu gün tatil Nereye gideceksin tatilde Kos adasına oğluna git Özlemedim deme Her sabah sahilden adayı seyrettin Kimi zamanda cebinden."— Sunum transkripti:

1

2 Bu Gün Tatil Terinos bu gün tatil Nereye gideceksin tatilde Kos adasına oğluna git Özlemedim deme Her sabah sahilden adayı seyrettin Kimi zamanda cebinden yarım dilim Kurumuş ekmek çıkartıp Martılara ikram ettin Yoksa sabah bayram törenlerine mi gideceksin? erkenden 9 da kalkıp? Tercih senin Kimse karışamaz sana artık Özgür bir insansın İstersen 12 ye kadar uyuyabilirsin Martılar birşeyler bulur sahilde Onlar küsmezler sana Epiktotes'de küsmez sana Bir tek Kelitermos çekti gitti Onu da bırakmaz beni diye tahmin ettin Bak nasıl esiyor rüzgar Kos'a doğru Tutun ona Afrodit'de gelir sizinle O sever rüzgarda saçlarını dalgalandırmayı Yelkenli gemiler gibi Karar verdinmi dostum Karar ver Zaman gelip geçiyor çok çabuk Öyle değilmi?

3


"Bu Gün Tatil Terinos bu gün tatil Nereye gideceksin tatilde Kos adasına oğluna git Özlemedim deme Her sabah sahilden adayı seyrettin Kimi zamanda cebinden." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları