Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN. GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN. GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS."— Sunum transkripti:

1 Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN

2 GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS sistemi üzerinden kayıtlı üyeleri ve kamuoyunu bilgilendirmek.  2)Meslek komitelerine toplantı ve komitelerini ilgilendiren,ihale,duyuru ve eğitimleri SMS yoluyla bilgilendirmek. 3)Yönetim kurulu ve meclis toplantılarını üyelerine hatırlatıcı SMS 4)Toplantı gündemlerini meclis ve yönetim kurulu üyelerine email ile iletmek.  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS sistemi üzerinden kayıtlı üyeleri ve kamuoyunu bilgilendirmek.  2)Meslek komitelerine toplantı ve komitelerini ilgilendiren,ihale,duyuru ve eğitimleri SMS yoluyla bilgilendirmek. 3)Yönetim kurulu ve meclis toplantılarını üyelerine hatırlatıcı SMS 4)Toplantı gündemlerini meclis ve yönetim kurulu üyelerine email ile iletmek.

3 GÖREV VE SORUMLULUKLARI  ETKİNLİK TAKVİMİ  5)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının görüşmelerini yürütür,bilgi akışı yapar,gelen randevu taleplerine göre etkinlik takvimi oluşturur,ve hatırlatır. 6) Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının her türlü ziyaret,davet,karşılama,uğurlama,ağırlama organizasyonlarını yürütmek.  ETKİNLİK TAKVİMİ  5)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının görüşmelerini yürütür,bilgi akışı yapar,gelen randevu taleplerine göre etkinlik takvimi oluşturur,ve hatırlatır. 6) Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının her türlü ziyaret,davet,karşılama,uğurlama,ağırlama organizasyonlarını yürütmek.

4 GÖREV VE SORUMLULUKLARI  POLİTİKA VE TEMSİL  7)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının Odanın lobicilik sorumluluğunu yerine getirmek için gerçekleştirdiği faaliyetlerin kayıt,organizasyon,takip,izleme ve raporlanması.  POLİTİKA VE TEMSİL  7)Yönetim kurulu Başkanı ve Meclis Başkanının Odanın lobicilik sorumluluğunu yerine getirmek için gerçekleştirdiği faaliyetlerin kayıt,organizasyon,takip,izleme ve raporlanması.

5 GÖREV VE SORUMLULUKLARI SEYAHAT VE FUAR ETKİNLİKLERİ 8)Yön.kur BSK. Ve ÜYELERİ,MECLİS BŞK. ve ÜYELERİ,GENEL SEKRETER’İN YURT İÇİ VE DIŞI TÜM ZİYARETLERİNİN ORGANİZASYONUNU YAPMAK,ULASIM VE KONAKLAMAYI SAĞLAMAK. SEYAHAT VE FUAR ETKİNLİKLERİ 8)Yön.kur BSK. Ve ÜYELERİ,MECLİS BŞK. ve ÜYELERİ,GENEL SEKRETER’İN YURT İÇİ VE DIŞI TÜM ZİYARETLERİNİN ORGANİZASYONUNU YAPMAK,ULASIM VE KONAKLAMAYI SAĞLAMAK.

6 GÖREV VE SORUMLULUKLARI  Evrak kayıt ve Yazışmalar  9)Yönetim kurulu Başkanı,Üyeleri,Meclis Başkanına gelen evrakların ilgili birimlere havalesini yaparak,gelen evrak kaydına arşivlemek.  10)Başkanlık makamlarının özel yazışmalarını takip etmek,konuşmalarını,basın açıklamalarını hazırlamak ve ilgili birimlere göndermek.  Evrak kayıt ve Yazışmalar  9)Yönetim kurulu Başkanı,Üyeleri,Meclis Başkanına gelen evrakların ilgili birimlere havalesini yaparak,gelen evrak kaydına arşivlemek.  10)Başkanlık makamlarının özel yazışmalarını takip etmek,konuşmalarını,basın açıklamalarını hazırlamak ve ilgili birimlere göndermek.

7 GÖREV VE SORUMLULUKLARI  Toplantı ve organizasyon  11)Oda aktiviteleri,toplantı,organizasyonları düzenlemek,davetlilerin ve protokol un oturma düzenini ve ikramların organizesini sağlamak.  Toplantı ve organizasyon  11)Oda aktiviteleri,toplantı,organizasyonları düzenlemek,davetlilerin ve protokol un oturma düzenini ve ikramların organizesini sağlamak.

8 TEŞEKKÜRLER  İLETİŞİM : 0252 4174373 (DAHİLİ 113)  E-mail: erolteoman@mto.org.tr  İLETİŞİM : 0252 4174373 (DAHİLİ 113)  E-mail: erolteoman@mto.org.tr

9


"Başkanlık Özel Kalem EROL TEOMAN. GÖREV VE SORUMLULUKLARI  İLETİŞİM VE BİLGİLENDİRME  1)Marmaris ticaret odası üyelerini ilgilendiren konularda SMS." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları