Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SİZİN KALBİNİZ KİMİN İÇİN ÇARPIYOR? KAN VERİN HAYAT VERİN! Sadece 30 dakikanızı ayırıp okulumuzun Sağlık Merkezine gitmeniz yeterli!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SİZİN KALBİNİZ KİMİN İÇİN ÇARPIYOR? KAN VERİN HAYAT VERİN! Sadece 30 dakikanızı ayırıp okulumuzun Sağlık Merkezine gitmeniz yeterli!"— Sunum transkripti:

1 SİZİN KALBİNİZ KİMİN İÇİN ÇARPIYOR? KAN VERİN HAYAT VERİN! Sadece 30 dakikanızı ayırıp okulumuzun Sağlık Merkezine gitmeniz yeterli!

2 Robert Kolej’de Kan Bağışı:  Ne zaman? 1 Ekim, 2012  9:30-17:30  Kızılay tarafından yapılacak.  Nerede: Okulumuzun Sağlık Merkezinde

3 Eğer kan bağışı yapmak istiyorsanız:  Bu e-mail ile size yollanan «Kan Bağışçısı Bilgi Formunu»* okuyarak kan bağışlamaya uygun olup olmadığınızı belirleyin.  Bu form güncel bilgiler sorduğu için bağış yapacağınız gün doldurulmalıdır.  *Formun güncel hali ek olarak 8 benzer soru daha içermektedir.

4  Kan bağışından 3 gün önce herhangi bir ilaç kullanmayın. Ancak düzenli kullanmanız gereken bir ilacı doktorunuza danışmadan kullanmayı sakın bırakmayın.  Okulun Saglik Merkezinden kan bağışı için randevu alın.(dahili: 309)  Tüm kan verme işlemi sadece 30 dakika sürecektir. Günlük işlerinize hemen dönebilirsiniz.

5 Bu 30 dakikada ne yapılacak?  Kayıt; Kan Bağışçısı Bilgi Formunun doldurulması  Kısa bir muayene  Kan alımı (sadece 8 dakika)  Dinlenme ve ikram

6 TEŞEKKÜRLER!


"SİZİN KALBİNİZ KİMİN İÇİN ÇARPIYOR? KAN VERİN HAYAT VERİN! Sadece 30 dakikanızı ayırıp okulumuzun Sağlık Merkezine gitmeniz yeterli!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları